Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Latvijas U-20 basketbolists Pļavnieks starp labākajiem piespēlētājiem pēc Eiropas čempionāta pirmā posma

Latvijas U-20 vīriešu basketbola izlases saspēles vadītājs Kristaps Pļavnieks atrodas starp Grieķijā notiekošā Eiropas čempionāta labākajiem piespēlētājiem pēc turnīra pirmā posma.

Pļavnieks trīs maču laikā kopumā veicis 18 rezultatīvas piespēles jeb sešas vidēji mačā, kas ir trešais labākais rādītājs. Tiesa, lielākā daļa konkurentu šajā statistikas rādītājā nospēlējuši četrus mačus, bet pārliecinošs līderis ar 7,3 rezultatīvām piespēlēm ik spēlē ir Matics Rebecs no Slovēnijas valstsvienības.

Tikmēr rezultatīvāko spēlētāju desmitniekā atrodas Latvijas spēka uzbrucējs Rolands Šmits, kurš četru spēļu laikā caurmērā guvis 14,8 punktus, kas pagaidām ir devītais labākais rādītājs turnīrā. Savukārt līderis ar vidēji gūtiem 21,8 punktiem ir bulgārs Aleksandrs Vezenkovs.

Sestais labākais cīnītājs par atlēkušajām bumbām pagaidām šajā turnīrā ir Anžejs Pasečņiks, kurš četrās spēlēs vidēji izcīnījis 9,5 atlēkušas bumbas. Līderis ar 12,8 bumbām zem groziem ir Vezenkovs.

Savukārt bloķētajos metienos sestais ir Iļja Gromovs, kurš caurmērā veicis divus blokus spēlē. Līderis ar 2,8 bloķētiem metieniem ir brits Bendžamins Losons.

Tikmēr Latvija komandu vērtējumā ir viena no mazrezultatīvākajām izlasēm turnīrā, ar vidēji mačā gūtiem 66,5 punktiem ieņemot 14.vietu starp 20 vienībām. Izteikta līdere ir Turcija, kas četru spēļu laikā vidēji guvusi 81,8 punktus.

Latvija 14.pozīciju ieņem arī caurmērā mačā zaudētajos punktos - 71 punkts ik spēlē.

Savukārt valstsvienība ar vidēji cīņā izcīnītu 41 atlēkušo bumbu ir ceturtā labākā komanda šajā Eiropas čempionātā. Pirmo vietu ar 48,3 atlēkušajām bumbām mačā ieņem Horvātija.

Kā zināms, Grieķijā notiekošā Eiropas čempionāta pirmajā posmā Latvijas izlase izcīnīja tikai vienu uzvaru četros mačos, A apakšgrupā ieņemot ceturto vietu piecu komandu konkurencē un nekvalificējoties otrajam posmam. Tā vietā nāksies Eiropas čempionātu turpināt, cīnoties par 13.-20.vietu turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi