Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Lenards ar 45 punktiem kaldina Raptors uzvaru Austrumu pusfināla pirmajā spēlē

Kavai Lenardam gūstot 45 punktus, Toronto Raptors komanda sestdien svinēja uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences pusfināla pirmajā spēlē.

"Raptors" savā laukumā ar rezultātu 108:95 (39:31, 22:21, 31:29, 16:14) pārspēja Filadelfijas "76ers", sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Lenards aizvadīja savu karjeras rezultatīvāko "play-off" spēli un atkārtoja savu personīgo rekordu - 45 punktus viņš guva arī gada pirmajā dienā mačā pret Jūtas "Jazz". Viņš šajā mačā izcīnīja arī 11 atlēkušās bumbas.

 

Vēl uzvarētājiem ar 29 punktiem izcēlās Paskāls Sjakams, bet pretiniekiem 14 punkti un 15 atlēkušās bumbas bija Tobiasam Herisam, kamēr 17 punktus guva Džonatans Klejs Rediks.

Toronto vienība "76ers" komandu uzvarējusi 14 mājas spēlēs pēc kārtas. Kopš 2013./2014.gada sezonas "Raptors" savstarpējās 25 spēlēs izcīnījusi 22 uzvaras, kas pret "76ers" ir labākais rādītājs starp visām NBA komandām.

Sērijas otrā spēle notiks pirmdien Toronto.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien nedevās laukumā, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda cieta zaudējumu Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā, septītajā, spēlē, tādējādi noslēdzot sezonu.

"Spurs" viesos ar rezultātu 86:90 (13:23, 21:24, 27:25, 25:18) piekāpās Denveras "Nuggets" komandai, sērijā līdz četrām uzvarām zaudējot ar 3-4.

"Spurs" komandā 21 punktu guva Rūdijs Gejs, pa 19 punktiem bija Demaram Derouzenam un Braienam Forbsam,

Uzvarētājiem ar 21 punktu, 15 bumbām zem groziem un desmit rezultatīvām piespēlēm izcēlās Nikola Jokičs, bet 23 punkti bija Džamalam Marejam.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi