Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Liepājā tiks atklāts jau trešais Porziņģa basketbola laukums

Liepājā piektdien tiks atklāts jau trešais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Kristapa Porziņģa basketbola laukums, informē sportista brālis Mārtiņš. Laukums tiks atklāts piektdien plkst.18 Dunikas ielā 2/24, Liepājā.

Šis jau būs trešais brīvi pieejamais āra basketbola laukums Liepājā, kuru pilsētai dāvinājis Porziņģis ar savu ģimeni. Šoreiz laukuma krāsojums būs Liepājas pilsētas krāsās.

Atklāšanā piedalīsies Liepājas pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Uldis Sesks, kā arī pārstāvji no atbalstītājiem bankas Citadele un UPB.

"Sadarbība ar Kristapu un viņa atbalsta komandu mums pāraugusi no reklāmas projekta par kopēju vērtību un ideju projektu. Basketbola laukumu izbūve Kristapam ir dalīšanās ar panākumiem, lai iedvesmotu jauniešus basketbola kaislei. Tāpēc mūsu misija - kļūt par čempionu savā nozarē - ir ļoti saderīga ar Kristapa idejām. Mēs atbalstām šo laukumu izbūvi, lai vienkārši dotu vairāk iespēju jauniešiem, jo varam to atļauties. Ja visi tie, kas ir ko ievērojamu sasnieguši, padalītos ar tiem, kam sasniegumi vēl tikai priekšā, visapkārt rastos daudz vairāk iespēju," uzskata bankas Citadele valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis.

"Sveicam liepājniekus ar vēl vienu iespēju aktīvi pavadīt laiku. Esam lepni, ka UPB piedalās Liepājas sporta infrastruktūras veidošanā," pievienojās UPB valdes priekšsēdētājs Dainis Bērziņš.

Porziņģa ģimenes fonds Porzingis Family Foundation Inc Liepājai dāvājis nu jau trīs āra basketbola laukumus, kamēr vēl viens atrodas Rīgā, bet vēl viens tiks izveidots Tukumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi