Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Lomažs vēl nedebitē Virtus komandā boloņiešu smagā uzvarā pār Bayern

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs trešdien ULEB Eirolīgas 18.kārtas spēlē vēl nedebitēja Boloņas Virtus komandā, Itālijas klubam spraigā cīņā izcīnot uzvaru, kamēr Barcelona Spānijas basketbola klasikā pārspēja turnīra līderi Madrides Real.

Latvijas izlases galvenā trenera Lukas Banki vadītā Boloņas komanda mājās ar rezultātu 85:83 (22:24, 20:22, 23:23, 20:14) pārspēja Minhenes "Bayern".

Boloņieši lielāko daļu mača bija iedzinējos līdz četras minūtes pirms pamatlaika beigām Izaija Kordinjērs divos uzbrukumos pēc kārtas guva kopā piecus punktus, panākot 81:79. Pēdējās trīs minūtēs laukuma saimnieki vadību noturēja.

"Virtus" komandā Tornike Šengelija guva 18 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un izprovocēja septiņus noteikumu pārkāpumus, 16 punktus guva Marko Belinelli, 15 punkti un piecas rezultatīvas piespēles bija Danielam Haketam, bet 11 punktus guva un deviņas bumbas zem groza izcīnīja Kordinjērs.

Bavāriešiem 22 punktus guva Karsens Edvardss, 15 punkti un 13 atlēkušās bumbas bija Danko Brankovičam, bet pa 12 punktiem guva Andrēass Obsts un Silvēns Fransisko.

"Virtus" ar 13 uzvarām 18 spēlēs ir turnīra vicelīdere, bet "Bayern" ar astoņiem panākumiem ieņem 12.vietu. Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas "Žalgiris" ar bilanci 6-12 ir 16.pozīcijā. 

Tikmēr abu Spānijas grandu duelī barselonieši savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 83:78 (21:25, 24:22, 15:15, 23:16).

Barselonas komandā rezultatīvākais ar 27 punktiem bija Jans Veselijs, kurš arī bloķēja trīs metienus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. 14 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles bija Nikolasam Laprovitolam, 13 punktus guva Nikola Kaliničs, bet desmit punkti bija Džabari Pārkeram.

Madridiešiem 19 punktus sameta Džanans Musa, bet 16 punkti bija Mario Hezonjam.

"Real" ar 16 uzvarām 18 mačos ir turnīra līdere, kamēr "Barcelona" ar 12 panākumiem ir trešā tieši aiz Banki vadītajiem vīriem.

ULEB Eirolīgā 18 komandas aizvada divu apļu turnīru, labākajām sešām iekļūstot izslēgšanas turnīrā, bet septītās līdz desmitās vietas ieguvējas cīnīsies "play-in" kārtā. Finālčetrinieka turnīrs šosezon norisināsies Berlīnē.

Iepriekšējā sezonā 11.reizi par Eiropas prestižākā klubu turnīra uzvarētājiem kļuva Madrides "Real" basketbolisti, kuri finālspēlē Kauņā ar rezultātu 79:78 uzvarēja Pirejas "Olympiacos".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi