Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Medijs: Timberwolves zvaigzne Batlers Knicks vietā varētu izvēlēties Losandželosu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Minesotas Timberwolves zvaigzne Džimijs Batlers pēc ESPN pieejamās informācijas potenciāli varētu kļūt par Losandželosas Clippers spēlētāju, nevis pārcelties uz Ņujorkas Knicks un kļūt par Kristapa Porziņģa komandas biedru.

Kā norāda ESPN apskatnieks Adrians Vojnarovskis, 29 gadus vecais Batlers visvairāk ir ieinteresēts nokļūt Clippers vienībā, nevis kādā citā klubā. Iepriekš izskanēja informācija, ka viens no pretendentiem, kas varētu iegūt Batleru, ir Knicks vienība, kurā spēlē latviešu zvaigzne Porziņģis, taču pašreizējā informācija liecina, ka Batlers labprātāk izvēlētos karjeru turpināt Losandželosā.

Ņemot vērā, ka arī Bruklinas Nets, kuru pārstāv Rodions Kurucs, ir spējīga maksāt Batleram maksimālo līguma summu, arī šī komanda tikusi piesaukta kā viena no pretendentēm, taču Batlera prioritāšu sarakstā ir Clippers un Knicks.

Uzbrucējs jau iepriekš lūdza Timberwolves viceprezidentam basketbola jautājumos Tomam Tibodo, lai viņu aizmaina uz citu vienību. Tāpat viņš ir paudis, ka citādā gadījumā līguma beigās nākamajā vasarā Batlers Minesotas komandu atstās jebkurā gadījumā, taču kā brīvais aģents.

Nākamajā vasarā līgumi noslēgsies tādiem spēlētājiem kā Batleram, Kevinam Durantam, Kairijam Ērvingam, Klejam Tompsonam, Demarkusam Kazinsam, Deandrē Džordanam un Kembam Volkeram, viņiem kļūstot par brīvajiem aģentiem.

Aizvadītajā sezonā Batlers 59 spēlēs visās izgāja sākumsastāvā, gūstot 22,2 punktus vidēji mačā. Vidēji spēlē viņš arī atdeva 4,9 rezultatīvās piespēles un sakrāja 5,3 atlēkušās bumbas.

Batlers ir 2016.gada olimpisko spēļu uzvarētājs ar ASV izlasi četrkārtējs NBA Zvaigžņu spēles dalībnieks. Tāpat 2015.gadā viņu nosauca par spēlētāju, kurš piedzīvojis vislielāko progresu NBA.

Pagājušajā sezonā ne Knicks, ne Clippers nesasniedza NBA izslēgšanas spēles, ņujorkiešiem paliekot 11.vietā Austrumu konferencē, kamēr Losandželosas vienība ierindojās desmitajā pozīcijā Rietumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi