Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Mēģinot tikt pie NBA supercentra Hovarda, Warriors cenšas atbrīvoties no Biedriņa

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Goldensteitas "Warriors" šobrīd cenšas atbrīvoties no latviešu centra uzbrucēja Andra Biedriņa, lai savā īpašumā iegūtu Losandželosas "Lakers" zvaigzni Dvaitu Hovardu, ar atsauci uz ESPN vēsta portāls "Realgm.com". 

Hovards, kurš pirms iepriekšējās sezonas pievienojās "Lakers", vēl domā, vai kļūt par brīvo aģentu - to viņš paziņos piektdien. Ja centra uzbrucējs izvēlēsies nepagarināt līgumu ar Losandželosas vienību, tad viņam, sākot ar 10.jūliju, jebkura cita NBA komanda varēs piedāvāt līgumu. 

Viena no pretendentēm uz Hovardu ir "Warriors", taču, lai tiktu pie šī spēlētāja, Goldensteitai ir jāatbrīvo vietu zem algu griestiem. Acis tiek mestas to basketbolistu vidū, kuriem ir lieli līgumi, bet no viņiem netiek saņemts cerētais sniegums. Viens no tādiem ir Biedriņš, kurš nākamsezon saņems deviņus miljonus dolāru (4,87 miljonus latu), kā arī Ričards Džefersons, kuram par nākamo sezonu pienāksies 11 miljoni dolāru (seši miljoni latu). Tāpat tiek minēts, ka Goldensteita varētu atbrīvoties no pamatcentra austrālieša Endrū Boguta, kurš nereti cīnās ar savainojumiem - viņam jaunajā sezonā vajadzēs maksāt 14 miljonus dolāru (7,6 miljonus latu). 

Līdz ar to "Warriors" meklē komandas, kuras basketbolistu apmaiņas rezultātā būtu gatavas pārņemt Biedriņa, Džefersona vai Boguta līgumsaistības. "Warriors" apsver iespēju aizmainīt arī vienu no komandas līderiem Deividu Lī. 

"Warriors" šonedēļ ir tikusies ar Hovardu, kurš bijis ieinteresēts pievienoties Goldensteitas komandai. 

Šajā sezonā Biedriņš piedalījās 53 NBA regulārā čempionāta spēlēs, sākumsastāvā sākot deviņas no tām. Vidēji mačā viņš guva tikai 0,5 punktus, izcīnīja 2,9 atlēkušās bumbas un bloķēja 0,8 metienus, laukumā vidēji pavadot 9,3 minūtes. 

Savukārt Džefersons "Warriors" rindās aizvadīja 56 spēles, ik mačā vidēji guva 3,1 punktu un izcīnīja 1,5 atlēkušās bumbas, kamēr Boguts piedalījās 32 cīņās, caurmērā guva 5,8 punktus un izcīnīja 7,7 atlēkušās bumbas. 

Hovards "Lakers" rindās nospēlēja 77 spēles, vidēji guva 17,1 punktu un izcīnīja 12,4 bumbas zem groziem. 

Šajā sezonā "Warriors" pirmoreiz kopš 2006.gada kvalificējās izslēgšanas turnīram, aizkļūstot līdz Rietumu konferences pusfinālam, kurā sērijā ar 2-4 piekāpās Sanantonio "Spurs" komandai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi