Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ministru prezidents Dombrovskis un Rīgas vicemērs Ameriks apstiprina dalību Krastu mačā

17. un 18.augustā pie Latvijas Nacionālā operas Rīgas pilsētas un Rīgas ostas svētku ietvaros notiekošajā Baltijā vērienīgākajā brīvdabas diennakts basketbola turnīrā piedalīties arī LR Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un Rīgas vicemērs Andris Ameriks, informē pasākuma organizatori.

Politķus spēle 24 stundu turnīra ietvaros notiks kā pēdējā, proti, 18.augustā plkst.14:00 – 15:00. V.Dombrovskis un A.Ameriks jau tradicionāli “Krastu mačā” pārstāv pretējos Daugavas krastus un ir savu komandu kapteiņi.

Rīgas vicemērs Andris Ameriks: “Ne velti saka, ka sports vieno visus. Jaunus, vecus, iesācējus un profesionāļus. Arī deputāti vai ministri nav izņēmums, un šoreiz visu tikšanās vieta ir basketbola laukums.  Man ir patiess prieks, ka mums ir izdevies iedibināt foršu tradīciju, kas ik gadu šeit pulcē simtiem sportotgribētāju un viņu atbalstītāju. “Krastu mačs” nu jau kļuvis par neatņemamu Rīgas svētku sastāvdaļu, kas paņem ar tajā valdošo pozitīvo atmosfēru un emocijām. Lai viss izdodas!”

Diennakts basketbola turnīrā, kur par uzvaru sacenšas Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotāji, rezultāts tiek skaitīts kopā no starta līdz finiša svilpei. Patlaban tas ir 2:1 par labu labajam krastam. Diennakts laikā kopumā laukumā dodas ap 600 rīdzinieku un, pēc turnīra rīkotāju aplēsēm, pērn “Krastu maču” apmeklēja ap 100 000 skatītāju.

Līdz ar basketbolu “Krastu mačā” notiek arī dažādi šovi un konkursi skatītājiem, šogad turnīrā uzstāsies tādi mākslinieki kā Gacho, dj Feodor Fomin (Maskava) un dj Ella, kā arī  Latvijas populārākie dīdžeji, turklāt pasākumu atklās SIA “Skonto Būve” bumbas triekšanas grozā no augšas konkurss, kur piedalīsies divkārtējs NBA čempions Šenons Brauns, un “Latvijas Dzelzceļš” spēka metienu konkurss.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi