Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Muižnieks: Otrajā puslaikā zaudējām koncentrēšanos

Latvijas komanda Ventspils otrdien Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas piektās kārtas mačā izbraukumā pret Francijas čempioni Vilērbānas Asvel otrajā puslaikā zaudējusi koncentrēšanos, un radies nogurums, kas arī bija viens no iemesliem, kāpēc vienība piedzīvojusi neveiksmi, norādīja ventspilnieku galvenais treneris Kārlis Muižnieks.

Jau vēstīts, ka Ventspils otrdien izbraukumā pēc vāja otrā puslaika ar 68:83 piekāpās Asvel, ciešot trešo neveiksmi piecās aizvadītās spēlēs.

"Pirmajā puslaikā komanda lielākoties izpildīja spēles plānu un cīnījās par katru bumbu. Savukārt pēc tam zaudējām koncentrēšanos un bijām nedaudz noguruši, jo spēlējām augstas intensitātes un atlētisku basketbolu," pēc mača teica Muižnieks. "Tāpat netika pildīts spēles plāns, un zaudējām cīņā par atlēkušajām bumbām. Līdz ar to pretinieki nekavējoties tika pie viegliem punktiem. Otrajā puslaikā nespēlējām to spēli, ko gribētu redzēt."

"Zinām, ka Asvel vienībai pašlaik ir problēmas ar sastāvu, jo iztrūkst vairāku spēlētāju. Tomēr savā laukumā viņiem ir pārliecība un agresivitāte, turklāt arī līdzjutēji dzen uz priekšu. Zinām šīs komandas stiprās un vājās puses, taču galvenais aspekts šajā neveiksmē ir tas, ka zaudējām cīņā par atlēkušajām bumbām," uzsvēra treneris.

Tikmēr Ventspils leģionārs Villijs Dīns atklāja, ka pirms mača uzdevums bija uzvarēt cīņā par atlēkušajām bumbām, taču tas neesot realizēts.

"Esmu ļoti pamierināts ar otro puslaiku, kamēr pirmajā man šķita, ka spēlētāji mēģina sevi pasargāt. Ventspils ar savu cīņassparu noturējās spēlē, bet otrajā puslaikā mums pēc labas spēles aizsardzībā un ātrajiem uzbrukumiem izdevās atrauties," tikmēr pauda "Asvel" galvenais treneris Džons Deivids Džeksons.

"Sastāva rotācija pašlaik mums ir ierobežota, jo iztrūkst vairāku spēlētāju, tāpēc šis panākums mums ir ļoti vērtīgs. Ventspils labi aizvadīja iepriekšējos mačus, tāpēc bija svarīgi savā pirmajā mājas spēlē nosargāt savu vietu turnīra tabulā un palikt otrajā vietā," noteica kanādiešu speciālists.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi