Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

NBA play-off turnīrā iekļūst Timberwolves un Nets

Minesotas Timberwolves un Bruklinas Nets komandas otrdien iekļuva Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) play-off turnīrā.

Pamatturnīrā septīto vietu ieņēmusī Minesotas "Timberwolves" "play-in" sacensību spēlē mājās pieveica Losandželosas "Clippers" (8.vieta pamatturnīrā) ar 109:104 (20:26, 33:25, 25:33, 31:20).

Mājiniekiem 30 punktus sakrāja Entonijs Edvardss, par punktu mazāk - d'Andželo Rasels. Tikmēr vēl viena mājinieku zvaigzne Karls Entonijs Taunss spēli ceturtās ceturtdaļas sākumā beidza priekšlaicīgi sešu piezīmju dēļ, paspējot sakrāt vien 11 punktus un piecas atlēkušās bumbas.

Viesiem 34 punktus guva Pols Džordžs, 17 pievienoja Redžijs Džeksons, bet 16 - Normens Pauels.

Minesotas komanda izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies ar Memfisas "Grizzlies".

Otrā cīņā pamatturnīra septītās vietas īpašniece Bruklinas "Nets" savā laukumā pieveica astoto vietu ieņēmušo Klīvlendas "Cavaliers" - 115:108 (40:20, 17:23, 28:30, 30:35).

34 punktus un 12 rezultatīvas piespēles uzvarētāju labā sakrāja Kairijs Ērvings, kurš realizēja visus deviņus divpunktu metienus un visus septiņus soda metienus, kā arī pusi no sešiem tālmetieniem. Kevins Durents pievienoja 25 punktus, 11 rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas. 18 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles Brūsa Brauna kontā, 16 punktus un astoņas atlēkušās bumbas sakrāja Andrē Dramonds, bet Niks Klekstons finišēja ar 13 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un pieciem bloķētiem metieniem.

Viesu rindās 34 punktus guva Dariuss Gārlends, 19 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Evens Moblijs. Kevins Lavs tika pie 14 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, 13 punkti Lauri Markanena kontā, bet ar 12 punktiem, kā arī pa septiņām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm finišēja Keriss Leverts.

"Nets" izslēgšanas spēles svētdien uzsāks pret ar otro numuru izlikto Bostonas "Celtics".

Tikmēr "Cavaliers" par vietu pēcsezonas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā tiksies ar uzvarētāju citā Austrumu konferences spēlē, kurā cīnīsies Šarlotes "Hornets" un Atlantas "Hawks". Savukārt "Clippers" gaidīs pāra Ņūorleānas "Pelicans" - Sanantonio "Spurs" pāra uzvarētājus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi