Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

NBA sezona varētu atsākties 31.jūlijā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 2019./2020.gada sezona varētu atsākties 31.jūlijā, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

ESPN vēsta, ka sezonas atsākšanai ir vairāki scenāriji, bet lielākais atbalsts ir 22 komandu turnīram, kas norisinātos Disnejlendā, Orlando. Par šādu priekšlikumu nākamajā ceturtdienā notiks balsojums.

Vispirms tiktu pabeigts regulārais čempionāts, bet pēc tam "play-in" mačos noskaidrotu visas izslēgšanas turnīra dalībnieces. Lai apstiprinātu atgriešanās plānu, tam vajadzīgs trīs ceturtdaļas klubu īpašnieku atbalsts. ESPN ziņo, ka sezonas atsākšanai ir pietiekams atbalsts.

Pieņemot šādu plānu, turnīrā piedalītos komandas, kuras šobrīd atrodas izslēgšanas turnīra zonā, kā arī sešas vienības, kurām līdz pirmajam astoņniekam ir mazāk pa sešām uzvarām. Tādējādi Austrumu konferencē pie spēlēšanas turnīrā tiktu Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", bet no Rietumiem bez pirmā astoņnieka spēlētu arī Ņūorleānas "Pelicans", Fīniksas "Suns", Portlendas "Trail Blazers", Sakramento "Kings" un Sanantonio "Spurs".

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" un Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" jau atrodas izslēgšanas turnīra zonās. 

Vēl pastāv formāts ar 20 komandām, 16 vienībām, kas atrodas "play-off" zonā vai arī visām 30 komandām. Tiesa, visu komandai dalībai sezonas noslēguma turnīrā tikpat kā nav atbalsta.

NBA sezonas pārtraukumu izsludināja 11.martā neilgi pēc tam, kad pirmais saslimšanas gadījums ar koronavīrusu tika konstatēts Jūtas "Jazz" basketbolistam Rūdijam Gobēram.

NBA komisārs Edams Silvers sarunā ar spēlētājiem paudis apņēmību līdz jūnija vidum pieņemt lēmumu par sezonas turpmāko likteni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi