Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

NBA spēlētāji fanu atbalstu Orlando saņems no virtuālajām tribīnēm

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji Orlando "burbulī" sezonas nozīmīgākajos mačos atbalstu no faniem saņems, pateicoties modernām tribīnēm, kas atainos līdzjutējus un dažādus saukļus.

NBA vadība paziņoja, ka Orlando Disney's ESPN Wide World of Sports Complex arēnās tiks ierīkotas modernas tribīnes, kas aprīkotas ar modernākajām tehnoloģijām. 

Šādi līga varēs nodrošināt, ka katru spēli no tribīnēm noraugās aptuveni 300 fani. Plānots, ka tribīņu ekrānos būs redzama vienīgi cilvēku ķermeņu augšdaļa. Virtuālie līdzjutēji uz piecus metrus gariem ekrāniem būs redzami piecās rindās.

Tāpat plānots, ka ar līgas sadarbības partneru palīdzību, spēļu laikā skatītāji epizodes varēs vērot no vēl iepriekš neredzētiem leņķiem. Krietni labāk būs dzirdama arī apavu saķere uz laukuma un arī pašu spēlētāju savstarpējā komunikācija.

Lai radītu iepriekš pierasto spēļu sajūtu, dueļu laikā tiks atskaņotas NBA spēlēm tipiskās skaņas - fanu emocijas un mūzika.

"Sastrādājamies ar tiešraižu speciālistiem un mūsu tehnoloģiju partneriem, kā rezultātā fani iegūs vēl spilgtāku spēļu pieredzi. Katram līdzjutējam būs iespēja pielāgot sev tīkamās opcijas," par uzlabojumiem teica NBA televīzijas pārraižu departamenta vadītāja Sāra Zukerta.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties Disney's ESPN Wide World of Sports Complex telpās Orlando.

Līdz sezonas sākumam komandām vēl ieplānotas vairākas pārbaudes spēles. Sestdien Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets" tiksies ar Sanantonio "Spurs", bet Anžejs Pasečņiks un Vašingtonas "Wizards" lūkos uzvarēt Losandželosas "Clippers".

Dienu vēlāk laukumā dosies arī Kristaps Porziņģis un Dalasas "Mavericks". Latvieša pārstāvētajam klubam plānota spēle ar Indianas "Pacers", kas nu pat kā pēdas traumas dēļ zaudējusi savu līderi Domantu Saboni.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi