Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Noā līdz sezonas beigām, visticamāk, neatgriezīsies Ņujorkas Knicks komandā

Kristapa Porzinģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks treneris Džefs Hornačeks otrdien strikti norādīja, ka konfliktējošais centra spēlētājs Žoakims Noā vienībā vairs neatgriezīsies.

"Esam tikuši uz priekšu. Viņš jau ir gatavs pārcelties, varbūt viņam ir iespēja spēlēt citur," Hornačeks sacīja pēc komandas pirmā treniņa kopš Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma.

Otrdien Hornačeks sacīja, ka Noā atgriešanās tuvākajā nākotnē netiek plānota. Viņš neesot arī pārliecināts par Noā atgriešanos līdz sezonas beigām uzsverot, ka lēmums pieder komandas prezidentam Stīvam Milsam un ģenerālmenedžerim Skotam Perijam.

Knicks mēģināja aizmainīt Noā, taču nespēja atrast komandu, kura būtu ar mieru maksāt 54 miljonus ASV dolāru (44 miljonus eiro) par viņa iespaidīgo līgumu.

Ņujorkas komanda nav izrādījusi vēlēšanos Noā ievietot neaizsargāto spēlētāju sarakstā. Pagājušās nedēļas beigās viņš nav bijis gatavs pārrunām par līguma izpirkšanu.

Arī NBA Spēlētāju asociācija paziņojusi, ka "rūpīgi novēro" notiekošo starp Noā un Knicks, lai pārliecinātos vai spēlētājs "tiek pasargāts saskaņā ar kolektīvajā līgumā paredzētajiem noteikumiem".

Ja Knicks izvēlētos atbrīvot Noā, komanda varētu palikt viņam parādā 7,5 miljonus dolāru (sešus miljonus eiro) par piecām sezonām.

Knicks vienībai ar 32 gadus veco basketbolistu ir līgums līdz 2020.gadam. Aizpērn abas puses noslēdza četru gadu līgumu par 72 miljoniem ASV dolāru (58 miljoniem eiro), bet šī viņam ir otrā sezona Ņujorkas kluba rindās.

Noā novembrī beidzās 20 spēļu diskvalifikācija, kuru basketbolists saņēma par aizliegto vielu lietošanu, tādējādi Knicks komandai vajadzēja atbrīvot vienu vietu sastāvā. Ņujorkas komanda šķīrās no lietuvieša Mindauga Kuzminska, kurš tagad karjeru turpina Daira Bertāna pārstāvētajā Itālijas klubā Milānas EA7 Emporio Armani.

Pēc atgriešanās sastāvā 2013./2014.gada sezonas NBA labākais aizsardzības spēlētājs Noā gan nav ticis pie ievērojama spēles laika. No septiņiem nospēlētājiem mačiem visvairāk viņš tika spēlēt 30.decembrī, kad 13 minūtes sameta četrus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi