Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ņujorkas Knicks vēl viens zaudējums sezonas ievadā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas Knicks pirmdien viesos piedzīvoja zaudējumu regulārā čempionāta mačā.

Ņujorkas klubs ar 113:124 (29:33, 23:38, 35:17, 26:36) piekāpās Milvoki Bucks komandai.

Rezultatīvākais spēlētājs ņujorkiešiem bija Tims Hārdevejs, kurš izcēlās ar 24 punktiem, kamēr 19 punktus pievienoja Trejs Bērks, bet 18 punkti Mario Hezonjas kontā.

Savukārt Bucks rindās 31 punktu un 15 atlēkušās bumbas sakrāja vienības līderis Jannis Adetokunbo, kamēr 30 punktus pievienoja Kriss Midltons, bet pie "double-double" tika Ēriks Bledso, kuram 16 punkti un 13 rezultatīvas piespēles.

Knicks šis bija trešais zaudējums sezonas četrās spēlēs, kamēr Bucks tika pie trešā panākuma tikpat mačos.

Pašlaik 23 gadus vecais Knicks līderis Kristaps Porziņģis turpina atkopties no ceļgala krustenisko saišu plīsuma, bet laukumā Ņujorkas Knicks basketbolists varētu atgriezties vien gada izskaņā.

Citā spēlē Bostonas Celtics savā laukumā ar 90:93 (19:28, 26:20, 25:27, 20:18) piekāpās Orlando Magic. Bostonas komandai tā bija otrā neveiksme šīs sezonas četrās spēlēs, bet Magic tika pie otrās uzvaras tikpat mačos.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 24 punktiem bija Nikola Vučevičs, bet Celtics rindās 22 punkti Kairija Ērvinga kontā.

Tikmēr pašreizējā čempione Goldensteitas Warriors savā laukumā ar 123:103 (32:23, 38:24, 36:34, 17:22) apspēlēja Fīniksas Suns basketbolistus. Uzvarētājiem 29 punktus guva Stefans Karijs, bet "Suns" komandā Devins Bukers izcēlās ar 28 punktiem.

Savukārt kādreizējais Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna komandas biedrs Sanantonio Spurs rindās Kavai Lenards pirmdien bija rezultatīvākais spēlētājs savas pašreizējās komandas Toronto Raptors uzvarā ar 127:106 (31:22, 31:25, 35:32, 30:27) pret Šarlotas Hornets.

Lenards šajā mačā guva 22 punktus, kamēr visiem ar 26 punktiem izcēlās Kemba Volkers. Raptors šī bija ceturtā uzvara tikpat šīs sezonas mačos.

Rietumu konferences vadībā ar trim uzvarām trīs spēlēs atrodas Denveras Nuggets, kam ar divām uzvarām divās spēlēs seko Ņūorleānas Pelicans. Bertāna pārstāvētā Spurs ar divām uzvarām trīs cīņās ir piektā.

Tikmēr Austrumos vadībā ar uzvarām visos četros mačos atrodas Raptors. Tai ar 100% bilanci trīs spēlēs seko Bucks un Detroitas Pistons, kam ir divi mači. Savukārt Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas Nets ar vienu panākumu trīs mačos ir 12.vietā, bet Ņujorkas Knicks, ko pārstāv pašlaik savainotais Kristaps Porziņģis, četrās spēlēs guvusi vienu panākumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi