Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Popovičs ļoti apmierināts ar Spurs veikto maiņas darījumu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio Spurs galvenais treneris Gregs Popovičs ir ļoti apmierināts par maiņas darījumu, kā rezultātā tika iegūts Demars Derozens, bet uz Toronto Raptors aizsūtīts neapmierinātais Kavai Lenards.

Šajā maiņas darījumā ar Raptors klubu Spurs vēl ieguva austrieti Jakobu Peltlu un 2019.gada pirmās kārtas drafta izvēli, bet šķīrās no Denija Grīna un naudas kompensācijas.

Tiesa, Lenards ar veikto darījumu neesot apmierināts un pastāv varbūtība, ka viņš Raptors komandai tā arī nepievienosies, kas varētu izjaukt šo darījumu. Spēlētāja mērķis esot doties uz Losandželosas Lakers, taču, visticamāk, viņš to nevarēs izdarīt ātrāk par nākamo gadu, kad kļūs par brīvo aģentu.

Sajūsmā par darījumu neesot arī Derozens, kurš savā sociālā tīkla Instagram kontā izdzēsis visus ierakstus, bet stāstu sadaļā apšaubījis Raptors kluba lojalitāti.

Šis darījums tika realizēts, jo jau vairākus mēnešus Lenardam bija neskaņas ar Spurs.

"Mēs ar Lenardu runājām daudz - gan par basketbolu, gan par citām lietām. Centāmies saprast, kurš ceļš būtu pareizākais. Radās iespēja veikt maiņas darījumu, un mēs to izmantojām," neslēpa Popovičs.

"Šobrīd nevēlos atskatīties uz to, kas noticis pagātnē. Tas mums neko labu nedos. Esmu priecīgs, ka mūsu komandā tagad ir Derozens un Peltls," pēc maiņas darījuma sacīja Popovičs.

Popovičs norādīja, ka šī starpsezona viņam bijusi sarežģīta, ņemot vērā arī to, ka aprīlī aizsaulē aizgāja viņa sieva.

"Jau labu laiku esam viena no vadošajām komandām līgā. Cerams, ka kas tāds turpināsies. Esmu pārliecināts, ka tā arī būs, jo mums ir Derozens un Peltls, kuri joprojām var attīstīties kā basketbolisti," izteicās Popovičs. "Uzskatu, ka mūsu personāls paveica lielisku darbu, uz klubu atvedot tik labas kvalitātes spēlētājus un cilvēkus. Esam ieguvuši simboliskās izlases basketbolistu, un esmu ļoti iepriecināts par to."

"Demars ir lielisks snaiperis, turklāt esam nosargājuši vairākus labus spēlētājus, kuri var uzbrukt," apmierināts bija Popovičs.

Šajā starpsezonā Spurs pagarināja līgumu ar latvieti Dāvi Bertānu, Rūdiju Geju, turklāt vienībā atgriezies snaipera slavu ieguvušais itālis Marko Belinelli.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi