Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Popovičs: Par spīti zaudējumam esmu apmierināts ar Spurs basketbolistu sniegumu

Par spīti pirmdien piedzīvotajam zaudējumam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Rietumu konferences ceturtdaļfināla otrajā spēlē pret čempioni Goldensteitas Warriors latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētās Sanantonio Spurs komandas galvenais treneris Gregs Popovičs ir apmierināts ar padoto sniegumu.

Jau ziņots, ka "Spurs" pirmdien viesos ar 101:116 (25:23, 28:24, 22:33, 26:36) piekāpās "Warriors", sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-2.

"Esmu apmierināts ar komandas sniegumu. Basketbolisti lieliski izpildīja spēles plānu, bija agresīvi un spēlēja ļoti labi. Agri vai vēlu kļūdās abas vienības un tas ir normāli, bet bumbai ir jānokļūst grozā. Tieši šis basketbola aspekts ir svarīgākais," pēc cīņas uzsvēra Popovičs. ""Warriors" šoreiz no tālmetienu līnijas meta ar 50% precizitāti, kamēr mums tie bija tikai 14%. Nav viegli kaut ko tādu pieņemt, bet kopumā ar komandas sniegumu esmu apmierināts. Cerams, tas tā turpināsies. Tomēr metieni ir jāmet grozā. Mums nezināmu iemeslu dēļ izbraukumā tā ir jau visu sezonu."

"Spurs" sastāvā kārtējo lielisko spēli aizvadīja Lamarkuss Oldridžs, kuram 34 punkti un 12 atlēkušās bumbas,

"Lamarkuss mūsu zvaigzne ir jau visu gadu. Viņš ir komandas līderis abos laukuma galos. Oldridžs nesūdzas, bet spēlē," izteicās Popovičs.

Tikmēr "Spurs" komanda teju visu sezonu iztikusi bez sava līdera Kavai Lenarda, kurš netiek galā ar veselības problēmām.

Šīs sērijas pirmajā spēlē "Spurs" piedzīvoja bezierunu zaudējumu ar 92:113, bet nākamie divi mači šonedēļ notiks jau Sanantonio.

"Mēs spēlējām, lai uzvarētu, un šodien komandas attieksme bija pareiza. Cīnījāmies par katru laukuma centimetru," gana apmierināts bija Popovičs.

Tikmēr Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 25 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus, kā arī atzīmējās arī ar trim atlēkušajām bumbām un divām piezīmēm.

"Spurs" ar 47 uzvarām 82 spēlēs palika septītā Rietumu konferences kopvērtējuma tabulā, kur "Warriors" ar 58 panākumiem bija otrā.

Sanantonio vienība NBA izslēgšanas turnīrā tikusi 21.sezonu pēc kārtas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi