Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Porziņģa 24 punkti neglābj Celtics no zaudējuma Cavaliers vienībai

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 24 punktus, taču viņa pārstāvētā Bostonas Celtics vienība viesos ar 104:105 (33:25, 22:20, 32:26, 17:34) piekāpās Klīvlendas Cavaliers komandai.

Mājinieki pēdējā ceturtdaļā spēja atspēlēt 22 punktu deficītu un izraut uzvaru, pārtraucot līgas līderes "Celtics" 11 uzvaru sēriju.

Par mača galveno varoni kļuva "Cavaliers" uzbrucējs Dīns Veids, kurš pēdējā ceturtdaļā guva 20 no saviem 23 punktiem, kas bija vairāk nekā visai "Celtics" komandai kopā, un sasniedza savu karjeras rezultativitātes rekordu.

Porziņģis laukumā pavadītajās 32 minūtēs un divās sekundēs realizēja trīs no sešiem tālmetieniem, sešus no 12 divpunktu metieniem un visus trīs soda metienus. Viņa kontā bija arī deviņas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas, trīs bloķēti metieni, viena kļuda un divas personīgās piezīmes, maču noslēdzot ar +/- rādītāju 0.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām bija Džeisons Teitams, bet 21 punktu pievienoja Džeilens Brauns.

"Cavaliers" komandā otrs rezultatīvākais aiz Veida ar 21+11 bija Džarets Allens, bet pa 16 punktiem guva Īzaks Okoro un Dariuss Gārlends, kura rēķinā arī 11 rezultatīvas piespēles.

"Celtics" ar 48 uzvarām 61 spēlēs ieņem pirmo vietu līgā un nākamo maču aizvadīs ceturtdien, kad izbraukumā tiksies ar čempioni Denveras "Nuggets".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi