Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Porziņģa bijusī komanda vēlas iegūt VEF Rīga saspēles vadītāju

Latvijas čempionvienības basketbolā _VEF Rīga _saspēles vadītāju zviedru Ludvigu Hākansonu vēlas iegūt Spānijas klubs Sevilla, ko pirms došanās uz Nacionālo basketbola asociāciju (NBA) pārstāvēja Kristaps Porziņģis.

Sevilla vēlas iegūt Hākansonu, lai aizstātu Džermeinu Andersonu, kurš dodas prom no Spānijas komandas, vēsta portāls Gigantes.

VEF Rīga izīrējusi 19 gadus veco Hākansonu no Spānijas granda Barselonas Lassa. Šosezon zviedrs VEF Rīga sastāvā VTB Vienotās līgās čempionātā 14 mačos vidēji guvis 10,1 punktu un atdevis 5,4 rezultatīvas piespēles.

Kā zināms, Sevilla komandu iepriekš pārstāvēja Porziņģis, kurš šosezon aizvada spilgtu debiju NBA čempionātā Ņujorkas Knicks sastāvā.

Sevilla šosezon Spānijas čempionātā ar piecām uzvarām un 11 zaudējumiem turnīra tabulā ieņem 16.vietu starp 18 komandām.

VEF Rīga patlaban VTB Vienotās līgas kopvērtējumā ar četrām uzvarām 15 spēlēs atrodas 14.pozīcijā.

Savukārt Aldaris Latvijas Basketbola līgā ar astoņām uzvarām desmit spēlēs VEF Rīga ieņem otro vietu.

Jau ziņots, ka decembrī no VEF Rīga galvenā trenera amata tika atbrīvots Spānijas speciālists Karloss Frade. Uzreiz pēc tam klubs pavēstīja, ka turpmāk galvenā trenera pienākumus pildīs līdzšinējais spāņa palīgs Jānis Gailītis, vēlāk apstiprinot, ka viņš amatā atradīsies vismaz līdz sezonas beigām.

Hākansons iepriekš publiski bija uzsvēris, ka tieši Frade ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc zviedrs ieradies Rīgā.

Kā zināms, pērn pavasarī VEF Rīga pēc gada pārtraukuma triumfēja Latvijas čempionātā, finālsērijā ar 4-2 pieveicot pagājušā gada čempioni Ventspili. Tikmēr pārējos turnīros Latvijas galvaspilsētas klubam neveicās tik labi, jo VTB Vienotajā līgā tas nesasniedza izslēgšanas spēles, bet Eiropas kausā nepārvarēja pirmo posmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi