Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Porziņģa komandas biedrs Nilikinā iekļauts NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē

Latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas Knicks vienībā, franču saspēles vadītājs Franks Nilikinā izraudzīts dalībai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Uzlecošo zvaigžņu spēlei.

NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē piedalīsies līgas debitanti un otrgadnieki.

Līdz ar to tikai 19 gadus vecais debitants Nilikinā kļuvis par 12.Knicks basketbolistu, kurš izraudzīts dalībai NBA Uzlecošo zvaigžņu spēlē. Iepriekšējos divos gados tajā piedalījās arī Porziņģis, bet šajā sezonā viņš jau debitēs prestižajā Visu zvaigžņu spēlē.

Nilikinā šosezon izceļas ar debitantiem raksturīgu nevienmērīgu sniegumu. Savā pirmajā NBA sezonā viņš 45 spēlēs vidēji atzīmējies ar 5,4 punktiem un 3,4 rezultatīvām piespēlēm.

Otro gadu pēc kārtas Uzlecošos zvaigžņu mačā piedalīsies arī lietuvietis Domants Sabonis, kurš iepriekšējā vasarā no Oklahomasitijas Thunder tika aizmainīts uz Indiānas Pacers. Otro gadu NBA spēlējošais Lietuvas basketbolists šosezon 46 mačos caurmērā izcēlies ar 12,4 punktiem un 8,3 atlēkušajām bumbām.

Gan Nilikinā, gan Sabonis Uzlecošo zvaigžņu spēlē pārstāvēs Pasaules komandu.

Pasaules komandā spēlēs arī uzreiz trīs Filadelfijas 76ers basketbolisti - debitants Bens Simonss no Austrālijas, kamerūnietis Žoels Embīds un Dario Šaričs no Horvātijas. Šajā vienībā spēlēs arī Eiropā labi zināmais serbs Bogdans Bogdanovičs, Badijs Hīlds no Bahamu salām (abi - Sakramento Kings), kanādietis Dilons Brūkss (Memfisas Grizzlies), soms Lauri Markanens (Čikāgas Bulls) un Džamals Marejs (Denveras Nuggets).

Zīmīgi, ka dienu vēlāk Embīds piedalīsies arī galvenajā Visu zvaigžņu spēlē.

Kā ierasts, Uzlecošo zvaigžņu mačā Pasaules komanda sacentīsies ar ASV vienību. Amerikāņu komandas rindās šoreiz iekļauti trīs Losandželosas Lakers basketbolisti - Lonzo Bols, Kails Kuzma un Brendons Ingrams.

Tāpat šīs vienības rindās ir Malkolms Brogdons (Milvoki Bucks), Džeileins Brauns, Džeisons Teitums (abi - Bostonas Celtics), Džons Kolinss (Atlantas Hawks), Kriss Dans (Čikāgas Bulls) Donovans Mičels (Jūtas Jazz) un Deniss Smits (Dalasas Mavericks).

NBA Visu zvaigžņu spēles nedēļas nogale notiks 16.-18.februārī. Pārstāvot Pasaules komandu, Uzlecošo zvaigžņu spēlē iepriekšējos divos gados piedalījās arī Porziņģis, kurš turklāt pērn uzvarēja meistarības konkursā.

Savukārt šogad Porziņģis kļuvis par pirmo Latvijas basketbolistu, kurš izraudzīts dalībai Visu zvaigžņu spēlei. Viņš spēles balsojumā netika labāko trijniekā starp Austrumu konferences garajiem spēlētājiem, taču latvieti izvēlējās komandu galvenie treneri, iekļaujot viņu starp rezervistiem.

Ceturtdien Austrumu un Rietumu konferences kapteiņi Lebronss Džeimss un Stefans Karijs nosauks tos basketbolistus, kurus izvēlēsies savās komandas. Viņiem būs iespēja izvēlēties arī spēlētājus no otras konferences.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi