Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Porziņģa krekli šīs sezonas sākumā bijuši piektie pārdotākie NBA

Ņujorkas Knicks vienības latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa spēles krekli šīs sezonas sākumā bijuši piektie pārdotākie Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Kā otrdien pavēstīja līgas vadība, turnīra oficiālajā veikalā NBAStore.com laikā no 2017.gada oktobra līdz decembrim visvairāk pārdoti līgas superzvaigžņu Stefana Karija (Goldensteitas Warriors) un Lebrona Džeimsa (Klīvlendas Cavaliers) krekli.

Viņiem trešajā vietā sekojis vēl viens Warriors spēlētājs Kevins Durants, bet aiz viņa bijuši talantīgais grieķis Jannis Adetokunbo no Milvoki Bucks un Porziņģis.

Desmitnieka turpinājumā ir Žoels Embīds (Filadelfijas 76ers), Rasels Vestbruks (Oklahomasitijas Thunder), Bens Simonss (76ers), Kavai Lenards (Sanantonio Spurs) un Džeimss Hārdens (Hjūstonas Rockets).

Zīmīgi, ka abi 76ers spēlētāji piedzīvojuši debiju sarakstā, jo iepriekšējās sezonās viņi traumu dēļ spēlēja ļoti maz vai nemaz. Tāpat sarakstā 11.vietā debitējis šogad NBA draftā ar otro numuru izraudzītais Lonzo Bols no Losandželosas Lakers.

Tikmēr par populārāko komandu pārdoto kreklu ziņā kļuvusi Warriors, kurai seko Cavaliers, 76ers, Lakers un piektajā pozīcijā Knicks.

Pagājušajā sezonā Porziņģis pēc pirmajiem trim mēnešiem bija septītajā vietā pārdotāko kreklu skaitā un šo vietu ieņēma arī sezonas izskaņā. Savukārt savā debijas sezonā latvietis šajā rādītājā bija ceturtajā vietā, zaudējot vienīgi Karijam, slavenajam Kobem Braientam un Džeimsam.

Porziņģim bija lielisks šīs sezonas sākums, jo pirmajās trijās nedēļas viņš guva vidēji 30 punktus, uzbrūkot ar 51% precizitāti, bet pēdējo divu mēnešu laikā latvietis vidēji mačā guvis aptuveni 20 punktus, no spēles trāpot 39% metienu.

Šosezon Porziņģis 38 spēlēs vidēji guvis 23,7 punktus un izcīnījis 6,9 atlēkušās bumbas.

Knicks ar 20 uzvarām 44 cīņās ieņem desmito vietu Austrumu konferencē.

Nākamo spēli Knicks aizvadīs trešdien Memfisā, kur pret vietējo Grizzlies aizvadīs aizvadīs otro dueli septiņu izbraukuma cīņu sērijā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi