Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Porziņģa vārds izskan iespējama spēlētāju maiņas darījuma kontekstā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas Knicks, lai savā īpašumā iegūtu Sanantonio Spurs zvaigzni Kavai Lenardu, maiņas darījumā vajadzētu iesaistīt Latvijas uzbrucēju Kristapu Porziņģi vai saspēles vadītāju Franku Nilikinā, norāda laikraksts The New York Post.

Spurs komandas līderis Lenards, kurš aizvadītajā sezonā laukumā devās vien deviņos mačos, jo ilgstoši ārstēja savainojumu, pagājušās nedēļas izskaņā paziņoja, ka nevēlas turpināt sadarbību ar Spurs komandu, vēsta Yahoo Sports. Jau ilgu laiku tiek vēstīts par Lenarda nesaskaņām ar Spurs klubu un basketbolista vēlmi pārcelties uz citu vienību.

Tas nozīmē, ka starpsezonā Spurs, visticamāk, meklēs variantus, lai aizmainītu Lenardu uz kādu citu komandu. Pašreizējā informācija liecina, ka viena no vienībām, uz kuru varētu doties Lenards, ir Knicks.

Pēc The New York Post pieejamās informācijas Knicks būtu ļoti ieinteresēta iegūt Lenardu kā brīvo aģentu pēc nākamās sezonas, jo šobrīd Ņujorkas vienībai ir sarežģīti atrast konkurētspējīgus basketbolistus, ko iekļaut maiņas darījumā ar Sanantonio klubu.

Tiesa, lai iegūtu Lenardu maiņas darījumā, Knicks, visticamāk, nāktos uz Sanantonio sūtīt Latvijas superzvaigzni Porziņģi, kurš esot iepaticies Spurs galvenajam trenerim Gregam Popovičam. Tāpat par maiņas kandidātu tiek minēts Francijas saspēles vadītājs Franks Nilikinā, kuru Knicks 2017. gada NBA draftā izraudzījās ar astoto kārtas numuru un kurš arī nonācis Sanantonio kluba redzeslokā.

Nilikinā savukārt pagājušajā sezonā 78 spēlēs guva vidēji 5,9 punktus mačā, kā arī veica 3,2 rezultatīvās piespēles, tomēr daudzuprāt viņš līdz galam neattaisnoja uz sevi liktās cerības.

Tāpat, lai iegūtu 26 gadus veco Lenardu, kurš savas karjeras laikā ir guvis vidēji 16,3 punktus, sakrājis 6,2 atlēkušās bumbas un atdevis 2,3 rezultatīvās piespēles, Ņujorkas komanda varētu šķirties no pieredzējušā Kortnija Lī un nākamo gadu drafta izvēlēm.

Lenards 2014. gadā ar Spurs kļuva par NBA čempionu un tajā pašā sezonā tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Basketbolists divreiz ir spēlējis NBA Visu zvaigžņu spēlē, kā arī divreiz ticis nosaukts par sezonas labāko aizsardzības spēlētāju.

Savukārt The Ringer ziņo, ka aizvadītās sezonas NBA pastarīte Fīniksas Suns, kas šonedēļ gaidāmajā draftā varēs izvēlēties spēlētāju ar pirmo kārtas numuru, nav gatava upurēt augsto izvēli, lai savā rīcībā iegūtu Lenardu.

Kā zināms, iepriekšējās divas sezonas Spurs komandā pavadīja latvietis Dāvis Bertāns, kurš vasarā gan kļūs par brīvo aģentu.

Top komentāri

...
.
Jau sākām aizmirst, bet nē - nekādīgi nevar iztikt bez tā koka dieviņa pielūgšanas!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi