Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Porziņģim double-double Dalasas uzvarā, Bertānam 15 punkti Wizards panākumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā sakrāja piekto double-double sezonā, palīdzot Dalasas Mavericks ar 139:107 (41:23, 26:23, 35:29, 37:32) viesos pārspēt Ņūorleānas Pelicans vienību.

Porziņģis laukumā pavadīja nepilnas 28 minūtes, kuru laikā guva 20 punktus, trāpot astoņus no deviņiem divpunktu un vienu no sešiem trīspunktu metieniem, kā arī vienīgo soda metienu. Viņš arī izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, divreiz rezultatīvi piespēlēja, divreiz bloķēja pretinieku metienus, pieļāva vienu kļūdu, sakrāja divas personiskās piezīmes un beidza spēli ar +/- rādītāju +17.

Ar 29 punktiem un 14 rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju rindās izcēlās Luka Dončičs, tomēr viņa kontā arī astoņas kļūdas, kamēr "Pelicans" sastāvā 29 punkti un 14 atlēkušās bumbas Brendona Ingrema kontā.

Jau ziņots, ka Dāvis Bertāns trešdien NBA mačā guva 15 punktus, viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 115:107 (24:24, 29:33, 38:31, 24:19) savā laukumā pārspējot Minesotas "Timberwolves".

"Mavericks" ar 11 panākumiem 20 spēlēs joprojām ir ceturtā Rietumos, kamēr "Pelicans" ar sešām uzvarām 24 mačos ieņem 14.vietu 15.komandu konkurencē.

Tikmēr Dāvis Bertāns trešdien guva 15 punktus, viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" izcīnot uzvaru.

"Wizards" ar rezultātu 115:107 (24:24, 29:33, 38:31, 24:19) savā laukumā pārspēja Minesotas "Timberwolves", bet Bertāns pārtrauca savu divu maču "sauso" sēriju.

Bertāns laukumā bija 16 minūtes un 18 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no četriem tālmetieniem, abus divpunktu metienus un abus soda metienus. Latvijas basketbolists arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja vienu piezīmi un maču noslēdza ar +/- rādītāju +7.

Vašingtonas vienībā ar 27 gūtajiem punktiem izcēlās Montrezls Harels, kamēr Minesotas vienībā 34 punkti un desmit bumbas zem groziem Karla Entonija Taunsa rēķinā.

"Wizards" ar 14 uzvarām 22 mačos ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Timberwolves" ar 11 panākumiem un tik pat zaudējumiem ir septītie Rietumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi