Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Porziņģim deviņi punkti Wizards neveiksmē pret 76ers

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar deviņiem punktiem, kas neglāba viņa pārstāvēto Vašingtonas Wizards no trešās neveiksmes pēc kārtas.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 93:112 (19:27, 31:28, 19:26, 24:31) piekāpās Filadelfijas "76ers", pretiniekiem izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas.

Porziņģis laukumā bija 25 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā grozā meta četrus no 12 divu punktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem, kā arī trīs reizes bija neprecīzs no tālmetienu līnijas. Viņš statistikā atzīmējās arī ar sešām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, vienu pārtvertu bumbu, diviem bloķētiem metieniem, četrām piezīmēm un vienu kļūdu, noslēdzot maču ar +/- rādītāju -23.

Vašingtonas vienībā rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Korijs Kisperts, kuram tā bija karjeras rezultatīvākā spēlē, kamēr Kails Kuzma un Bredlijs Bīls pievienoja attiecīgi tikai 12 un 13 punktus.

Uzvarētāju rindās Džoels Embīds izcēlās ar 34 punktiem, bet Džeimss Hārdens tika pie 18 punktiem un 14 rezultatīvām piespēlēm.

"Wizards" ar 31 uzvaru un 27 neveiksmēm Austrumu konferencē atrodas 12.vietā un pašlaik ir ārpus "play-in" zonas, kamēr "76ers" ar bilanci 45-22 ieņem trešo pozīciju.

Vašingtonas komanda nākamo maču aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Austrumu konferences vājāko vienību Detroitas "Pistons".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi