Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Porziņģim deviņi punkti un noraidījums sagrāvē; Bertāns nedodas laukumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis otrdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā guva deviņus punktus un par nesportisku rīcību tika noraidīts no laukuma, bet Dāvis Bertāns neizgāja laukumā, latviešu komandām piedzīvojot zaudējumus.

"Mavericks" viesos tikās ar Goldensteitas "Warriors", piedzīvojot sagrāvi ar 92:130 (20:29, 31:34, 27:34, 14:33). Porziņģis spēlēja 25 minūtes un 22 sekundes, realizējot trīs no astoņiem divpunktu metieniem un vienu no septiņiem tālmetieniem. Latvieša kontā arī septiņas atlēkušās bumbas, divi bloķēti metieni, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba un trīs personīgās piezīmes. Ceturtās ceturtdaļas sākumā pēc neveiksmīgi uztvertas bumbas Latvijas basketbolists to ar kāju aizspēra skatītājos, par ko saņēma automātisku noraidījumu. Porziņģis noslēdza spēli ar +/- rādītāju -17.

 

Rezultatīvākais "Mavericks" rindās ar 25 punktiem bija Luka Dončičs, bet "Warriors" sastāvā septiņi spēlētāji guva vismaz desmit punktus, bet ar 22 punktiem izcēlās Džonatans Kuminga.

Citā otrdienas mačā Vašingtonas "Wizards" ar Bertānu rezervē pamanījās izsēt 35 punktu pārsvaru un ar 115:116 (32:23, 34:13, 27:40, 22:40) savā laukumā zaudēt Losandželosas "Clippers".

Rezultatīvākais mājinieku rindās bija Bredlijs Bīls, kurš guva 23 punktus, bet 19 punkti un 12 atlēkušās bumbas Kaila Kuzmas kontā.

Savukārt "Clippers" rindās 29 punktus guva Amirs Kofijs, bet 25 punkti, no kuriem septiņi pēdējās deviņās sekundēs, Lūka Kenarda rēķinā.

Kopš 1996./1997.gada sezonas šī ir otrā lielākā atspēlēšanās NBA laukumos.

"Mavericks" ar 27 uzvarām un 21 zaudējumiem Rietumu konferencē ierindojas piektajā vietā, bet "Wizards" ar 23 panākumiem un 25 zaudējumiem ieņem 11.pozīciju Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi