Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Porziņģim šoreiz salīdzinoši pieticīgs sniegums; Knicks piekāpjas Toronto Raptors vienībai

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, un viņa pārstāvētā Ņujorkas Knicks komanda, demonstrējot neizteiksmīgu sniegumu, izbraukumā ar 84:107 (18:30, 18:24, 28:24, 20:29) piekāpās Toronto Raptors vienībai, kurai tā bija trešā uzvara pēc kārtas. Šī Poziņģim ir otra mazrezultatīvākā spēle sezonā. 24.oktobrī pret Bostonas Celtics viņš iemeta vēl mazāk - 12 punktus.

Porziņģis piektdienas mačā laukumā pavadīja 34 minūtes, kuru laikā grozā raidīja tikai vienu no desmit divpunktu metieniem, divus no trim trīspunktniekiem un piecus no sešiem soda metieniem.

Tāpat Latvijas basketbolists atzīmējās ar četrām atlēkušajām bumbām, četriem bloķētiem metieniem, trim kļūdām un četrām piezīmēm.

Porziņģis ar Timu Hārdeveju junioru ar 13 punktiem bija Knicks rezultatīvākie basketbolisti, kamēr 12 punktus pievienoja Eness Kanters.

Raptors rindās pa 22 punktiem iemeta Demars Derouzans un Kails Laurijs, kuram arī desmit rezultatīvas piespēles.

Šīs spēles pirmais puslaiks Porzinģim un Knicks komandai bija ļoti neveiksmīgs. Toronto vienība ļoti sekmīgi spēlēja aizsardzībā, lielu uzmanību veltot tieši latvieša neitralizēšanai, kas arī sekmīgi izdevās. Latvijas basketbolists laukumā pavadīja visu pirmo ceturtdaļu, tomēr pie punktiem netika, jo garām grozam aizmeta visus četrus metienus, turklāt divi viņa raidījumi tika bloķēti. Tikmēr Raptors pakāpeniski palielināja savu pārsvaru, kas pirmā puslaika izskaņā sasniedza jau 20 punktus (54:34).

Pie saviem pirmajiem punktiem Porziņģis tika tikai piecas minūtes līdz pirmā puslaika beigām, kad realizēja trīspunktnieku, bet pēc tam latvietis vēl grozā raidīja četrus soda metienus. Tikmēr Knicks pirmo puslaiku noslēdza ar 18 punktu deficītu.

Otrajā puslaikā Ņujorkas vienība jau spēlēja sekmīgāk, kamēr Porziņģis joprojām neuzrādīja augstu rezultativitāti, trešās ceturtdaļas viducī realizējot vien trīspunktnieku. Vēlāk izrādījās, ka tie bija viņa pēdējie punkti šajā mačā.Trešajā ceturksnī Toronto vienība uzbrukumā vairs nespēlēja tik labi un komandas punktus guva pamīšus.

Desmit minūtes pirms pamatlaika beigām, laukumā esot rezervistiem, Maikls Bīslijs samazināja rezultāta starpību līdz desmit punktiem (70:80). Pāris minūtes Knicks šādā attālumā arī turējās, tomēr ceturtās ceturtdaļas vidū Raptors veica izrāvienu, kas ļāva rezultāta starpību atkal palielināt virs 20 punktiem. Tikmēr Porziņģis laukumā bija ļoti nemanāms un grozam uzbruka maz.

Noslēdzošajās pamatlaika minūtēs mača liktenis jau bija izšķirts, turklāt abas vienības laukumā sūtīja rezervistus, cīņas izskaņu uz rezervistu soliņa pavadot arī Porziņģim.

Knicks ar astoņām uzvarām 15 mačos Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, kamēr Raptors ar desmit panākumiem ir otrā.

Nākamo maču Knicks aizvadīs pirmdien, kad uzņems Losandželosas Clippers basketbolistus.

Top komentāri

nuja
n
Sācies atkal neveiksmju periods. Ātri gan...
Nuja
N
Brālis dumji plātās, bet šis vairs spēlēt nemāk..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi