Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Porziņģim un Dončičam laiks atgriezties Dalasā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas Mavericks zvaigznes Luka Dončičs un Kristaps Porziņģis atgriezīsies Dalasā tuvākajā laikā, ceturtdien laikrakstam The New York Times pavēstīja Dalasas kluba īpašnieks Marks Kubans.

Sarunā ar Marku Steinu no The New York Times Kubans precizēja, ka abi komandas līderi ieradīsies komandā "dažu tuvāko dienu" laikā.

Sākotnēji citu valstu spēlētājiem tika lūgts atgriezties ASV šīs nedēļas sākumā. Otrdien visās līgas komandās paredzēts sākt koronavīrusa pārbaudes spēlētājiem.

Mavericks Rietumu konferencē ar bilanci 40-27 ieņem septīto vietu.

Porziņģis līdzšinējā 51 spēlē vidēji mačā guvis 19,2 punktus, izcīnījis 9,5 bumbas zem groziem, 2,1 reizi spēlē bloķējis pretinieku metienus un 1,7 reizes mačā rezultatīvi piespēlējis.

Basketbolistiem komandu rīcībā jāatgriežas līdz 22.jūnijam. Sākot no 23.jūnija, galvenais treneris varēs pievienoties basketbola nodarbībās.

Pēc tam laikā no 23. līdz 30.jūnijam NBA komandām paredzētas koronavīrusa pārbaudes, bet no 9. līdz 29.jūlijam - treniņnometne Orlando.

NBA sezonu plānots atsākt 31.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties Disney's ESPN Wide World of Sports Complex telpās Orlando.

Paredzēts, ka līdz 14.augustam norisināsies regulārā čempionāta turpinājums, bet 15. un 16.augustā - "play-in" spēles, ja tādas būs nepieciešamas. Dienu vēlāk varētu sākties izslēgšanas spēļu turnīrs. No 31.augusta līdz 13.septembrim notiktu izslēgšanas turnīra otrā kārta, no 15.septembra līdz 28 septembrim - konferenču fināli, bet finālsērija iecerēta no 30.septembra līdz 13.oktobrim.

Sezona turpināsies arī Rodiona Kuruca pārstāvētajai Bruklinas Nets, kā arī Dāvja Bertāna un Anžeja Pasečņika pārstāvētajai Vašingtonas Wizards. Nets ar bilanci 30-34 Austrumos ieņem septīto vietu, bet Wizards ar 24 uzvarām un 40 zaudējumiem - devīto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi