Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Porziņģis ar 31 gūtu punktu rezultatīvākais Celtics uzvarā NBA mačā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 31 punktu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas Celtics komanda izcīnīja uzvaru.

"Celtics" mājās ar rezultātu 125:117 (35:37, 36:30, 24:23, 30:27) uzvarēja Atlantas "Hawks" basketbolistus.

Porziņģis laukumā pavadītajā 31 minūtē un 24 sekundēs realizēja divus no četriem tālmetieniem, 11 no 15 divpunktu metieniem un trīs no četriem soda metieniem. Viņa kontā bija arī trīs atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, divi bloķēti metieni, divas kļūdas, divas piezīmes un +/- rādītājs +2.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 31 punktu bija Porziņģis, 21 punktu, sešas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles pievienoja Deriks Vaits, bet 20 punktus, deviņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles - Džeisons Teitams.

Produktīvi nospēlēja arī pārējie pamatpiecinieka spēlētāji. Džeilens Brauns sakrāja 15 punktus, sešas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles, bet Els Horfods - 14 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles.

Brauns bija vienīgais Bostonas komandas spēlētājs, kurš neiemeta trīspunktnieku, "Celtics" no trīspunktu līnijas realizējot 17 no 49 metiena, bet ceturtajā ceturtdaļā - deviņus no 16 metieniem.

"Hawks" komandā 25 punktus guva un deviņas atlēkušās bumbas sakrāja Sadiks Bejs, 20 punktus un desmit rezultatīvas piespēles - Trejs Jangs, bet pa 19 punktiem guva Džeilens Džonsons un Onjeka Okongvu, izcīnīdami arī attiecīgi 15 un 10 atlēkušās bumbas.

"Celtics" svinēja ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs, savā laukumā šosezon uzvarot 24 no 27 spēlēm un svinot septīto uzvaru pēc kārtas pār Atlantas vienību.

Kopā ar trīspunktu metieniem "Celtics" šajā mačā uzbruka grozam ar 52,7% precizitāti, viesiem iemetot vien 42,2% metienu, kas arī noteica cīņas iznākumu. Atlantas vienība otrajā puslaikā realizēja tikai četrus no 17 trīspunktniekiem.

Atlantas komandai pēc četrām uzvarām tas bija otrais zaudējums pēc kārtas.

Brauns mājinieku rindās atgriezās pēc iepriekšējās spēles izlaišanas muguras savainojuma dēļ, bet "Celtics" bija jāiztiek bez Džrū Holideja, kurš nespēlēja labā elkoņa saišu sastiepuma dēļ.

Nākamo spēli "Celtics" aizvadīs piektdien, savā laukumā uzņemot Vašingtonas "Wizards".

"Celtics" ar 39 uzvarām 51 spēlē turnīra tabulā ieņem pirmo vietu līgā, bet "Hawks" ar bilanci 22-29 ir desmitā Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi