Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Porziņģis: Diena, kad atgriezīšos, agri vai vēlu pienāks

Latviešu basketbola superzvaigzne Kristaps Porziņģis, ārstējot ceļgala savainojumu, ir iemācījies ļoti daudz un šobrīd viņam ir krietni skaidrāka vīzija par daudzām lietām, intervijā neslēpj basketbolists.

Pašlaik 23 gadus vecais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks spēlētājs Porziņģis turpina atkopties no smaga ceļgala savainojuma, ko viņš guva februārī. Viņš laukumā varētu atgriezties ap Ziemassvētkiem, taču ticamāka ir iespēja, ka tas notiks vēl vēlāk.

"Pamazām jau varu sajust savu atgriešanos laukumā," laikraksts The New York Post citē Porziņģa teikto. "Tomēr cenšos palikt pacietīgs. Diena, kad atgriezīšos, agri vai vēlu pienāks."

Pašlaik Porziņģis treniņos jau sācis spēlēt pret citiem basketbolistiem, bet pats izaicinošākais viņam esot atgriešanos nesasteigt.

"Dažreiz ir treniņi, kuros ceļgals nejūtas pārāk labi. Psiholoģiski tas ir pats sarežģītākais, jo vēlies turpināt nodarbību un paveikt vairāk, tomēr kaut kas traucē. Nevajag pārāk aizrauties. Es vienmēr cenšos būt gudrs un pacietīgs, taču dažreiz palieku pārāk nemierīgs," atzina Porziņģis.

Iepriekš izskanēja runas, ka latvietis varētu nespēlēt visu šo sezonu, tomēr pats spēlētājs to nevēlas.

"Ir patīkami, ka pamazām tuvojas brīdis, kad atgriezīšos laukumā. No otras puses šis savainojums bijis arī kā svētība, jo atlabšanas laikā esmu daudz ko iemācījies par sevi un savu ķermeni. Mana vīzija par daudzām lietām tagad ir krietni skaidrāka," uzsvēra Porziņģis.

Pārbūvē esošā Knicks ar četrām uzvarām 14 spēlēs Austrumu konferencē ieņem 12.vietu un, visticamāk, pavasarī nepretendēs uz dalību izslēgšanas turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi