Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Porziņģis gandarīts par pašsajūtu un sniegumu atgriešanās spēlē

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģs trešdien pēc atgriešanās mača pauda gandarījumu par pašsajūtu un savu sniegumu Dalasas Mavericks uzvarā.

Jau ziņots, ka Porziņģs trešdien atgriezās laukumā pēc septiņu spēļu izlaišanas un ar 19 gūtiem punktiem palīdzēja Dalasas "Mavericks" komandai svinēt uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē. Dalasieši savā laukumā ar rezultātu 125:107 (32:30, 45:28, 34:22, 14:27) uzveica Ņūorleānas "Pelicans".

Porziņģis bija savainojis labās kājas ceļgalu un šīs traumas dēļ izlaida septiņus mačus pēc kārtas.

"Uzreiz jutos labi, jo periodā, kad ārstēju traumu, bija daudz treniņu, tāpēc man nevajadzēja laiku, lai uzķertu savu ritmu. Šis mačs bija diezgan labs - varēju spēlēt pa visu laukumu, iemetu pāris tālmetienus, biju precīzs arī no groza no tuvuma un izdevās citas nianses. Tāpat centos atvieglot spēli saviem komandas biedriem, veidojot aizsegus un darot citas lietas. Kājas jutās gana spriganas," pēcspēles preses konferencē stāstīja Porziņģis.

Spītējot traumām, Latvijas basketbolists ir optimistiski noskaņots par savu varējumu sezonas izšķirošajā fāzē.

"Bija problēmas ar plaukstas locītavu, kas ietekmēja metienu. Taču, neskatoties uz to, metienu precizitāti ir labāka, nekā iepriekšējā sezonā. Esmu uzķēris spēles ritmu uzbrukumā. Ir bijuši labi nogriežņi un slikti nogriežņi, bet tagad domāju par to, kā 2-3 spēlēs sasniegt savu iepriekšējo formu tieši uz izslēgšanas turnīru," stāstīja Porziņģis.

"Mavericks" ar 41 uzvaru 70 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu, bet tāda pati bilance ir piektajā pozīcijā esošajai Portlendas "Trail Blazers", kamēr par divu uzvaru tiesu atpaliek Losandželosas "Lakers". Līdz regulārā čempionāta beigām palikušas divas spēles un dalasiešiem piektdienas mačā ar Toronto "Raptors" ir labas izredzes nodrošināt vietu izslēgšanas turnīrā.

"Izslēgšanas turnīrs ir kā deserts, ko gaidi visu sezonu. "Play-off" laikā ir viegli sevī atrast enerģijas rezerves. Tas ir sezonas nogrieznis, kurā sevi gribi izlikt visu laukumā. Nepacietībā to gaidu, un, jo tuvāk tam esam, jo vairāk enerģijas mums ir. Ceru, ka to izbaudīsim," atzīmēja latviešu basketbolists.

NBA pamatturnīrā komandas aizvadīs 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi