Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Porziņģis: Grūti spēlēt pret tādām komandām

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Bostonas Celtics bija grūti spēlēt pret Detroitas Pistons, kas pirms tam bija piedzīvojusi jau 27 neveiksmes pēc kārtas, sarunā ar žurnālistiem atzina Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis.

Jau ziņots, ka ceturtdien "Celtics" savā laukumā ar rezultātu 128:122 (27:30, 20:36, 35:16, 26:26, 20:14) papildlaikā uzvarēja Detroitas "Pistons" basketbolistus. Porziņģis, spēlējot 35 minūtēs un 53 sekundes, guva 35 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, aizvadot savu rezultatīvāko maču "Celtics" rindās.

"Viņi iznāca laukumā loti agresīvi un izmisuši, ir grūti spēlēt pret tādām komandām. Viņiem praktiski nav ko zaudēt, jo viņi jau tāpat ir piedzīvojuši tik daudz neveiksmes pēc kārtas. Pirmajā puslaikā viņiem viss izdevās, tāpēc zinājām, ka tā būs sīva cīņa otrajā spēles pusē. Atdevām laukumā visu," teica Porziņģis.

"Otrajā puslaikā mums vajadzēja iziet laukumā ar citādāku enerģiju un citādāku domāšanas veidu, vajadzēja uzticēties savā starpā. Izgājām laukumā kā citādāka komanda," turpināja latvietis.

Porziņģis izcēla, ka šoreiz "Celtics" nevarēja palīdzēt Džeilens Brauns, taču tas neesot attaisnojums tam, ka pēc pirmajām divām ceturtdaļām laukuma saimnieki bija iedzinējos ar -19 (47:66).

"Katra komanda, kas nāk mums pretī, grib parādīt savu līmeni. Ir grūti spēlēt pret izmisušu komandu, un bija liels kontrasts starp pirmo un otro puslaiku. Mums bija brīži, kad sākam spēlēt lēnāk. Ir brīži, kad to arī vajag, taču mums ir pietiekoši talantu, lai spēlētu dažādos veidos. Doties pretuzbrukumos ir efektīvs veida kā spēlēt basketbolu," skaidroja Latvijas basketbolists.

"Celtics" ar 24 uzvarām 30 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Toronto "Raptors".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi