Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Porziņģis gūst 15 punktus Celtics sestajā uzvarā pēc kārtas; panākums arī Bertānam

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien guva 15 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, kurā viņa pārstāvētā Bostonas Celtics komanda izcīnīja sesto uzvaru pēc kārtas. Tikmēr Dāvis Bertāns guva trīs punktus spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas Hornets komanda tika pie panākuma.

"Celtics" savā laukumā ar rezultātu 136:86 (30:15, 38:17, 33:23, 35:31) pārspēja Bruklinas "Nets" basketbolistus.

Porziņģis pirmajā puslaikā iedzīvojās potītes savainojumā un trešajā un ceturtajā ceturtdaļā vairs laukumā neatgriezās, taču pēc mača pats basketbolists atzina, ka savainojums nav pārāk nopietns un nepieciešamības gadījumā viņš būtu atgriezies laukumā, taču "Celtics" jau bija iekrājusi pietiekoši lielu pārsvaru un viņa palīdzība vairs nebija vajadzīga.

Viņš laukumā pavadītajās 16 minūtēs un septiņās sekundēs realizēja trīs no četriem tālmetieniem un trīs no pieciem divpunktu metieniem. Viņa kontā bija arī piecas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda un viens bloķēts metiens, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +16.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 28 punktiem bija Peitons Pričards, 27 punktus pievienoja Deriks Vaits, kamēr Džeisons Teitams tika pie 20 punktiem, septiņām bumbām zem groziem un deviņām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt "Nets" komandā 15 punktus guva Trendons Votfords.

"Celtics" ar 43 uzvarām 55 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs tikai pēc Visu zvaigžņu spēles, 22.februārī viesojoties pie Čikāgas "Bulls".

Savukārt "Hornets" mājās ar rezultātu 122:99 (29:31, 32:24, 35:25, 26:19) uzvarēja Atlantas "Hawks" basketbolistus.

Bertāns laukumā pavadīja 13 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no četriem tālmetieniem. Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, un viena piezīme, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +13.

"Hornets" rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Brendons Millers, bet 21 punktu pievienoja Tre Manns, kurš arī iekrāja astoņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

"Hawks" komandā 21 punktu guva Deandrē Hanters, Džeilens Džonsons tika pie 19 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, kamēr Trejs Jangs izcēlās ar 12 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

"Hornets" ar 13 uzvarām 54 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs pēc Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma, kad 22.februārī viesosies pie Goldensteitas "Warriors".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi