Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Porziņģis gūst 35 punktus Celtics uzvarā papildlaikā NBA spēlē

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien guva 35 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bostonas Celtics komanda guva uzvaru papildlaikā.

"Celtics" mājās ar rezultātu 128:122 (27:30, 20:36, 35:16, 26:26, 20:14) uzvarēja Detroitas "Pistons" basketbolistus, sagādājot pretiniekiem 28.neveiksmi pēc kārtas.

Porziņģis laukumā pavadītajās 35 minūtēs un 53 sekundēs realizēja trīs no deviņiem tālmetieniem, desmit no 12 divpunktu metieniem un sešus no septiņiem soda metieniem. Viņa kontā bija arī astoņas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, viena kļūda un četras piezīmes, noslēdzot maču ar +/- rādītāju +12.

Latvijas basketbolistam 35 gūtie punkti ir jauns rekords "Celtics" kreklā, kamēr visvairāk punktus NBA karjerā līdz šim viņš sakrāja pagājušajā pavasarī, kad Vašingtonas "Wizards" vienībā viņš izcēlās ar 43 punktiem mačā pret Atlantas "Hawks". 

"Celtics" rindās rezultatīvākais bija Porziņģis, 31 punktu un desmit rezultatīvas piespēles pievienoja Džeisons Teitams, bet Deriks Vaits tika pie vēl 23 punktiem.

"Pistons" komandā 31 punktu guva Keids Kaningems, kurš arī deviņas reizes rezultatīvi piespēlēja, kamēr Džeidens Aivijs izcēlās ar 22 punktiem un desmit bumbām zem groziem.

"Celtics" ar 24 uzvarām 30 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Toronto "Raptors".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi