Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Porziņģis iekļauts NBA "burbuļa" otrās izlases pieciniekā

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ar savu sniegumu Orlando "burbulī" izpelnījies vietu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) otrajā izlasē, sestdien ziņo NBA.

NBA Orlando "burbuļa" izlasēs spēlētāji vietu izpelnījās ar savu sniegumu laika posmā no 30.jūlija līdz 14.augustam, kad katra komanda aizvadīja astoņus mačus, lai noteikto galējo vietu sadalījumu regulārajā sezonā.

Par izsēšanas spēļu vērtīgāko spēlētāju tika nosaukts Portlendas "Trail Blazers" basketbolists Damjans Lilards, kura klubam gan vēl jāuzvar Memfisas "Grizzlies", lai sasniegtu "play-off".

Lilards šajā īsajā laika posmā vidēji spēlē guva 37,6 punktus.

Tāpat NBA viens no lielākajiem atbalstītājiem "KIA" nosauca "burbuļa" pirmo un otro izlasi. 

Pirmajā pieciniekā tika iekļauti Devins Bukers (Fīniksas "Suns"), Luka Dončičs (Dalasas "Mavericks"), Džeimss Hārdens (Hjūstonas "Rockets"), Entonijs Vorens juniors (Indiānas "Pacers") un Lilards.

Tikmēr otrajā pieciniekā vietu izpelnījās Porziņģis, Jannis Adetokunbo (Milvoki "Bucks"), Kavai Lenards (Losandželosas "Clippers"), Keriss Leverts (Bruklinas "Nets") un Maikls Porters juniors (Denveras "Nuggets").

Zīmīgi, ka "Mavericks" basketbolisti bija vienīgie, kuri aizņēmuši divas vietas starp desmit līgas labākajiem spēlētājiem.

Savukārt par labāko treneri šajā laika posmā tika atzīts "Suns" stūrmanis Montijs Viljamss, kura komanda sezonas izskaņu pabeidza ar perfektu bilanci - 8-0 -, taču ar to nebija gana, lai iekļūtu "play-off".

Līgas labākos pieciniekus izvēlējās žurnālisti un televīzijas darbinieki, kuri Orlando bijuši jau kopš pirmās spēļu dienas.

Dalasas vienība izslēgšanas spēles sāks pirmdien, kad aizvadīs pirmo spēli pret Rietumu konferences otro spēcīgāko komandu Losandželosas "Clippers", kas pirms šīs sezonas savā rīcībā ieguva pērnā gada čempionu un vērtīgākā spēlētāja (MVP) balvas īpašnieku Lenardu.

Porziņģim un viņa talantīgajam komandas biedram Dončičam šī būs debija izslēgšanas spēlēs.

Pirmdien pirmo dueli aizvadīs arī Bruklinas "Nets" un Rodions Kurucs. "Nets" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā būs jātiekas ar čempionvienību Toronto "Raptors".

Par vietu izslēgšanas spēlēs vēl cīnās "Trail Blazers" un Memfisas "Grizzlies". Portlendas vienībai pietiks ar vienu uzvaru, lai sasniegtu "play-off", kamēr "Grizzlies" jāuzvar abos mačos. Šī pāra uzvarētāja tiksies ar Losandželosas "Lakers".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi