Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Porziņģis, iespējams, izlaidīs arī sesto ''play-off'' spēli

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, iespējams, būs spiests izlaist arī sesto Dalasas Mavericks izslēgšanas spēli Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Jau ziņots, ka Porziņģis nepiedalījās NBA Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā un arī piektajā spēlē, jo traumas dēļ tika svītrots no spēles pieteikuma.

Liepājnieks abās spēlēs laukumā nedevās, jo iepriekš sajuta sāpes labajā ceļgalā. Tāpat tika ziņots, ka Porziņģis guvis papēža sasitumu.

Kā iepriekš atklāja Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails, magnētiskās rezonanses izmeklējumi neuzrādīja nopietnu savainojumu. Aizpērn Porziņģim plīsa krusteniskās saites kreisās kājas ceļgalā, taču šosezon viņš desmit spēles izlaida, jo bija sāpes otrā ceļgalā.

Trešdien NBA plkst.18 pēc Latvijas laika NBA publicēja pirmo savainoto spēlētāju sarakstu pirms sestās "play-off" spēles.

Lai arī "Mavericks" savu savainoto spēlētāju sarakstu vēl nebija iesniegusi, laikraksta Dalasas Morning News žurnālists Breds Taunsends savā Twitter kontā publicēja ierakstu, kurā teikts, ka medijiem pieejamajā sarakstā, Porziņģis atzīmēts ar statusu "zem jautājuma".

Tāpat nav zināms, vai spēlē piedalīsies potītes traumu guvušie Luka Dončičs un Trejs Bērks, kā arī Dorians Finijs-Smits, kurš savainojis gurnu.

Sērijā līdz četrām uzvarām ar 3-2 vadībā ir Losandželosas "Clippers". Nākamais duelis starp abām komandām paredzēts naktī uz piektdienu plkst.4 pēc Latvijas laika.

NBA vienības pirms izslēgšanas spēlēm aizvadīja astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma. "Mavericks" turnīru noslēdza septītajā vietā Rietumu konferencē, bet "Clippers" bija otrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi