Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Porziņģis: Klubam teicu, ka vēlos būt kopā ar izlasi

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savam jaunajam klubam Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Bostonas Celtics teicis, ka vēlas būt kopā ar izlasi Pasaules kausa finālturnīrā, sarunā ar Latvijas Televīzijas raidījumu Sporta Studija atklāja Porziņģis.

Latvijas vīriešu basketbola izlase trešdien ieradās Pasaules kausa pirmā posma mājvietā Džakartā un ar valstsvienību bija arī Porziņģis un Jānis Strēlnieks, kuri gan traumu dēļ nespēlēs finālturnīrā. 

"Nav ideālais scenārijs, kādu es iztēlojos, taču, kā ir - tā ir. Gribēju būt kopā ar komandu un, dodoties līdzi, turpināšu savu atlabšanas procesu. Nedaudz palīdzēšu arī Žanim Peineram, būšu viņa labā roka," stāstīja Porziņģis.

Latvijas basketbolistam tika konstatēts pēdas audu iekaisums. Šādu traumu Porziņģis guvis pirmo reizi karjerā un lielākoties tā par sevi liek manīt pēc slodzēm. "Celtics" prognozēja, ka traumas izārstēšana ilgs četras līdz sešas nedēļas, un basketbolists varēs kopā ar jauno komandu sākt gatavošanos gaidāmajai NBA sezonai. 

"Sekoju atlabšanas plānam un sajūtas ir labas, taču neesmu tādā formā, lai trenētos un spēlētu uz visiem 100%. Sezonas sākumā visam vajadzētu būt kārtībā. Komanda gribēja, lai dodos uz Bostonu, kur turpinātu atveseļošanās procesu, bet es teicu, ka man ir svarīgi būt kopā ar izlasi. Viņi manu lēmumu cienīja un atbalstīja," par savu atrašanos Džakartā stāstīja Porziņģis.

Pasaules kausa finālturnīrs no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās. Latvijas izlase apakšgrupas spēles, kurās tiksies ar Franciju, Kanādu un Libānu, aizvadīs Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi