Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Porziņģis: Man patīk spēlēt kopā ar Braunu

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis aizvien labāk laukumā saprotas ar savu komandas biedru Džeilenu Braunu Bostonas "Celtics" vienībā un izbauda iespēju spēlēt kopā, pēc mača atzina Porziņģis.

Jau ziņots, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā "Celtics" savā laukumā ar rezultātu 119:116 (29:17, 38:36, 27:26, 25:37) uzvarēja Milvoki "Bucks" basketbolistus. Porziņģis uzvarētāju rindās izcēlās ar 21 punktu un sešām atlēkušajām bumbām, vairākās epizodēs veiksmīgi saspēlējoties tieši ar Braunu.

"Man patīk spēlēt kopā ar Džeilenu Braunu. Šķiet, ka atrodam savstarpēju saikni aizvien vairāk un vairāk. Turpinu mācīties viņa spēles stilu un situācijas, kurās viņam patīk būt. Kā redzat, mums arī izdodas kopā veiksmīgi spēlēt. Viņa spēles veidošana palīdz laukumā arī man," teica Porziņģis, piebilstot, ka viens no Brauna labākajām īpašībām laukumā ir eksplozivitāte un ātrums.

Porziņģis arī norādīja, ka, lai gan komandas mērķis ir laukumā veidot efektīvas izspēles, daudz spilgtu epizožu mačos būs vairāk un vairāk, jo komandas biedri aizvien labāk iepazīst viens otru.

Tāpat latvietis izcēla, ka arēnā valdījusi patīkama atmosfēra, kas devusi papildu motivāciju mačā.

"Visi zināja, ka spēlēja divas labākās komandas, tas papildināja atmosfēru. Pretiniekiem galotnē gandrīz izdevās atspēlēties, bet iemetām divus soda metienus un nosargājām uzvaru. "Bucks" ir laba komanda, pret kuru sevi pārbaudīt," stāstīja basketbolists.

"Celtics" ar 12 uzvarām 15 spēlēs ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē un nākamo maču aizvadīs piektdien, kad viesosies pie Orlando "Magic".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi