Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Porziņģis nespēlē, Mavericks komandai atgriežoties uz uzvaru takas

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien neliela savainojuma dēļ nepiedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētājai Dalasas Mavericks komandai izcīnot uzvaru.

Mavericks savā laukumā ar rezultātu 102:92 (26:13, 28:23, 27:26, 21:30) pārspēja Memfisas Grizzlies, izcīnot sesto uzvaru pēdējās astoņās spēlēs.

Porziņģis muguras lejasdaļas saspringuma dēļ pirms mača tika svītrots no spēles dalībnieku saraksta.

Mavericks komandā rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Tims Hārdevejs juniors, 21 punkts bija Lukam Dončičam, 19 punktus guva Džeilens Bransons, bet 17 punktus - Džošs Ričardsons. Pēdējie trīs katrs izcīnīja arī pa septiņām atlēkušajām bumbām.

Pretiniekiem 22 punktus guva Dža Morants, bet 11 punkti un 15 bumbas zem groziem bija lietuvietim Jonam Valančūnam.

Mavericks ar 14 uzvarām 29 spēlēs rietumu konferencē ieņem devīto vietu, kamēr Grizzlies ar 13 panākumiem 27 dueļos ir desmitā.

Dalasieši nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad mājās uzņems Bostonas Celtics, bet turpinājumā aizvadīs trīs maču izbraukuma sēriju.

Tikmēr Rodionam Kurucam pirmdien tika atvēlēts simbolisks spēles laiks, kamēr viņa pārstāvētā Hjūstonas Rockets mājās ar rezultātu 100:120 (24:29, 24:25, 26:46, 26:20) atzina Čikāgas Bulls pārākumu.

Rockets cieta astoto zaudējumu pēc kārtas.

Kurucs spēlē iesaistījās deviņas minūtes un 44 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad Rockets bija iedzinējos ar 78:103 un vairs necerēja uz atspēlēšanos. Latviešu basketbolists viņam atvēlētajā laikā aizmeta garām grozam divus tālmetienus, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un iekrāja pozitīvu +/- rādītāju +5.

Rockets rindās ar 22 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām atzīmējās Deivids Nvaba, bet 16 punkti bija Stērlingam Braunam.

Čikāgiešiem 24 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Kobijam Vaitam, 21 punktu iekrāja Zeks Lavīns, bet 18 punkti un 13 bumbas zem groziem bija Vendelam Kārteram junioram.

Rockets ar 11 uzvarām 29 dueļos ieņem 14.pozīciju Rietumu konferencē, bet Bulls ar 14 uzvarām 30 cīņās ir devītā Austrumos.

Kuruca pārstāvētā komanda turpinājumā aizvadīs divas spēles izbraukumā, tiekoties ar Klīvlendas Cavaliers un Toronto Raptors.

Jau ziņots, ka Teksasu piemeklējot sniega vētrai un neierasti aukstiem laikapstākļiem, tika atceltas iepriekšējās Mavericks un Rockets spēles. Dalasieši nebija spēlējuši kopš 15.februāra, bet hjūstonieši - kopš 18.februāra.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi