Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Porziņģis pārliecināts, ka nākotnē pirms spēlēm vairs neaizmirsīs veikt koronavīrusa testu

Situācija, kad neveikta Covid-19 testa dēļ nevar piedalīties spēlē, vairs neatkārtosies, jo par to nākotnē tiks piedomāts biežāk, pirmdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem teica Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas Mavericks viens no līderiem Kristaps Porziņģis.

Mavericks spēlētājs Kristaps Porziņģis sestdien aizmirsa veikt koronavīrusa testu, kā rezultātā bija spiests izlaist pārbaudes spēli pret Indianas Pacers.

"Tā bija mana kļūda. Brīvdiena mani nedaudz izsita no sliedēm... Vienkārši nokavēju testa veikšanu." 

"Diemžēl nevaru pagriezt laiku atpakaļ, lai kā arī to gribētu. Nebūt kopā ar komandu spēles dienā bija sāpīgi," teica Porziņģis, kuram pēc neveiktā Covid-19 testa vienu dienu nācās pavadīt karantīnā. "Nākotnē pārliecināšos, ka šādi starpgadījumi vairs nenotiks."

Mavericks pirms sezonas turpinājuma vēl paredzēta vēl viens pārbaudes mačs, taču tālu vairs nav izslēgšanas spēles, kas Porziņģim un arī viņa talantīgajam komandas biedram Lukam Dončičam būs pirmā šāda veida pieredze.

"Šie apstākļi ir nebijuši... Kad vēl vairāk iespējams dzirdēt spēles skaņas un apkārt notiekošo, iekšā rodas vēl lielāka liesma. Un tā bija tikai pārbaudes spēle," izsalkumu pēc basketbola raksturoja Porziņģis. "Dažbrīd laukumā jau bija dzirdams "trash talk". Domāju, ka jau pirmajās regulārā čempionāta spēlēs temps būs ļoti augsts, jo visi jau būs play-off jūtīs."

"Ne reizi vēl neesmu bijis izslēgšanas spēlēs, bet, ja reiz tagad jau krietni vairāk dzirdams, ko dara otra komanda, play-off noteikti būs vēl vairāk "trash talk". Tā noteikti būs interesanta vide, kurā atrasties, tāpēc ar nepacietību gaidu šo brīdi."

Piektdien Mavericks jau paredzēta pirmā oficiālā spēle pēc sezonas atsākšanās. Mačs iecerēts pret spēcīgo Hjūstonas Rockets.

"Šo uzskatām par pirmssezonas darbu... Treniņos strādājam pie spēles aizsardzībā, kas, protams, nav tā pati patīkamā daļa. Mēs gan apzināmies, cik svarīgs ir šis spēles elements, tāpēc arī strādājam pie tā," darbu, kas tiek paveikts treniņos, raksturo latvietis. "Tas mums palīdzēs demonstrēt augsta līmeņa sniegumu. Tieši to mēs arī vēlamies."

Mavericks līderis arī norādīja, ka turpmāk piedomās pie savas disciplīnas, jo apzinās, ka vairums pretinieku komandu mēģinās izprovocēt viņu, lai pēc iespējas ātrāk tiktu sakrāta piezīmju norma.

Savukārt galvenais treneris Riks Kārlails nevairījās teikt, ka otrdienas pretinieki pēdējā pārbaudes spēlē Filadelfijas 76ers ir ražena auguma komanda, kurai patīk spēlēt fizisku basketbolu. 

Mavericks ar 40 uzvarām 67 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto pozīciju, bet zemāk esošajai Memfisas Grizzlies ir par astoņiem panākumiem mazāk.

Trešdien Orlando komandas uzsāka pārbaudes spēļu posmu pirms sezonas noslēguma fāzes turnīra. Pārbaudes mačos katra ceturtdaļa ir pa desmit, nevis 12 minūtēm kā NBA sezonā.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties Disney's ESPN Wide World of Sports Complex  telpās Orlando.

 

Top komentāri

Viena tante teica,ka..
V
Ja Kristaps to nezina,tad mobtelefonā ir tāda fīča kā kalendārs,tur var uzlikt atgādinājumu..
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi