Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Porziņģis pēc attaisnošanās ar nogurumu savā virzienā saņēmis kritiku

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis izpelnījies kritiku par noguruma vainošanu savās un Ņujorkas Knicks komandas neveiksmēs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) cīņās.

Knicks komanda pašalik ieradusies Maiami, kur piektdien to gaida spēle pret vietējo Heat, taču Porziņģim laikraksta The New York Daily News žurnālists Frenks Izola veltījis uzmanību par trešdien pausto atzinumu, ka viņš šobrīd jūtas noguris.

Knicks trešdien, aizvadot otro spēli divu dienu laikā, izbraukumā ar 103:121 zaudēja Vašingtonas Wizards, kamēr iemeta vien 16 punktus, bet otrajā puslaikā viņš bija ļoti nemanāms. Ne pārāk sekmīgajā savas un komandas sniegumā latvietis pēc mača vainoja nogurumu.

Lai gan Porziņģis NBA čempionātā aizvada savu trešo sezonu, laikraksts vērsis uzmanību, ka šādi, attaisnojoties ar nogurumu, viņš drīzāk pieļāvis debitanta kļūdu.

"Viena lieta ir atzīt nogurumu pēc 30 punktu gūšanas grūti uzvarētā spēlē viesos," raksta The New York Daily News. "Toties, ja vienā puslaikā tu gūsti divus punktus un komanda zaudē otro spēli 24 stundu laikā, bet tu saki, ka esi noguris, tā ir sliktākā atruna."

"Dažreiz godīgums nav tas labākais. Protams, Porzinģis ir noguris. Jebkurš sākumsastāva spēlētājs varētu būt noguris. Daudzi spēlētāji ir noguruši. Bet kāpēc tas jāatzīst? Tas nav labs vēstījums pārējai komandai, tās vadībai, treneriem un līdzjutējiem no viena no vienības līderiem," norāda laikraksts. Turklāt izdevums pauž neizpratni, ka tas notiek laikā, kad Porziņģis paudis apņēmību kļūt par komandas vadošo spēlētāju pēc Karmelo Entonija došanās uz Oklahomasitijas Thunder.

"Esmu gatavs izaicinājumam," par Knicks līdera lomas pārņemšanu iepriekš bija sacījis Porziņģis. "Esmu sevi tam gatavojis."

The New York Daily News norāda, ka Porziņģis bijis spēcīgs sezonas sākumā, taču decembra vidū pēc divu maču izlaišanas saistībā ar ceļgala traumu viņš uzvarētajā spēlē pret Bostonas Celtics no spēles netrāpīja nevienu no 11 metieniem un nākamajā vakarā zaudējumā Detroitā sekmīgi bija vien 12 no 28 raidījumiem.

Fakti norāda, ka pēdējās astoņās dienās Knicks basketbolisti divreiz spēlējuši divus vakarus pēc kārtas un visos mačos piedzīvojuši zaudējumus, bet Porziņģis tajās iemetis 25 no 70 metieniem.

Pēc šīs spēles Porziņģis sacīja: "Esmu noguris, jūtos tik ļoti noguris. Tagad ir viena diena, lai atpūtinātu kājas un laukumā atgrieztos labāks, turklāt ar lielāku enerģiju."

Janvāris Knicks komandai būs smagākais un svarīgākais mēnesis sezonā. Turpinājumā tai šomēnes 10 no 13 spēlēm jāaizvada izbraukumā. Šosezon Knicks viesos spējusi uzvarēt vien trīs reizes no 15 mačiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi