Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Porziņģis pēc iespaidīgā double-double pauž gandarījumu, ka spēles ritmu izdevies sajust jau pašā sākumā

Spēles sākumā realizētais tālmetiens palīdzējis iegūt lielāku pārliecību un arī ritma sajūtu, kas atlikušajā laikā ļāva demonstrēt labu sniegumu, pēcspēles preses konferencē teica Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas Mavericks spēlētājs Kristaps Porziņģis.

Jau ziņots, ka Kristaps Porziņģis ceturtdien guva 26 punktus un izcīnīja 17 atlēkušās bumbas, palīdzot Dalasas "Mavericks" izcīnīt uzvaru.

"Mavericks" mājās ar 116:101 (29:31, 26:25, 25:28, 36:17) uzvarēja Milvoki "Bucks", kuras rindās laukumā nedevās Rodions Kurucs.

Porziņģis šajā spēlē laukumā pavadīja 33 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā guva 26 punktus un izcīnīja 17 bumbas zem groziem, iekrājot "double-double". Viņš grozā raidīja sešus no 13 divpunktu un četrus no septiņiem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja abus "sodiņus". Tāpat viņš reizi rezultatīvi piespēlēja, divreiz bloķēja metienu, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja divas piezīmes, bet "Mavericks" ar latvieti laukumā guva par 17 punktiem vairāk nekā ielaida.

Šī bija otrā spēle pēc kārtas, kad Porziņģis izcēlies ar "double-double".

"Bija patīkami, ka ātri izdevās realizēt tālmetienu. Tiklīdz izdari ko tādu - uzreiz jūties labi, un tas palīdz iegūt ritmu," pēc uzvaras teica Porziņģis. "Arī turpinājumā izdevās gūt punktus, kas ļāva ieskrieties un uzvarēt spēli."

Pagājušajā spēlē "Mavericks" pēdējā ceturtdaļā uzbrukumu veidoja ap Dončiču un citiem spēlētājiem, kā rezultātā Porziņģis tikpat kā nemeta pa grozu. Viņš norādīja, ka šādi spēlēt nereti piespiež pretinieki, nevis treneris izvēlas konkrētu taktiku. Tikmēr sadarbību ar Dončiču liepājnieks komentēja izvairīgi.

"Cenšamies spēlēt kopā un palīdzēt viens otram. Beigu beigās visi vēlas uzvarēt, tāpēc turpināsim spēlēt kopā," piebilda Porziņģis. 

Šī bija trešā reize Porziņģa karjerā, kad viņš vienā spēlē guvis vismaz 25 punktus un izcīnījis 15 atlēkušās bumbas. Šosezon viņš "double-double" nopelnījis jau 13 reizes.

"Bucks" ar 32 uzvarām 51 spēlē Austrumu konferencē ieņem trešo vietu, bet "Mavericks" ar 29 panākumiem ir septītā Rietumos.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Izcīnītas papildu vietas

Latvijas Biatlona federācijas ģenerālsekretārs Juris Pīpkalējs: "Komandas sastāvs nākamsezon, visticamāk, nemainīsies."

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi