Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Porziņģis: Sliktāk mest vairs nevar

Sliktāk mest vairs nevar, pēc ceturtdien aizvadītās cīņas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā atzina Ņujorkas Knicks līderis Kristaps Porziņģis, kurš vien trešo reizi karjerā no spēles nerealizēja nevienu metienu, taču tas neliedza Ņujorkas komandai izcīnīt panākumu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Knicks savās mājās ar rezultātu 102:93 (25:15, 19:25, 24:28, 34:25) uzvarēja Austrumu konferences līderi Bostonas Celtics.

Porziņģis atgriezās laukumā pēc divu spēļu izlaišanas ceļgala traumas dēļ, tomēr parādīja vāju sniegumu un aizmeta garām visus 11 izpildītos metienus no spēles, kopā gūstot tikai vienu punktu.

"Pateicoties man spēle bija līdzīga, jo citādāk mums vajadzēja uzvarēt ar daudz lielāku pārsvaru, ja vien pirmajā puslaikā būtu trāpījis savus metienus. Paldies komandai un Maiklam Bīzlijam, kurš piesedza manu muguru," pēc mača žurnālistiem ar smaidu sejā sacīja Porziņģis, kurš ceturtdien otro gadu pēc kārtas tika atzīts par Latvijas labāko sportistu.

Bīzlijs, kurš trešajā ceturtdaļā veiksmīgi nomainīja Porziņģi, šajā mačā izcēlās ar 32 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, sasniedzot karjeras rezultativitātes rekordu.

"Šodien aizmetu garām pilnīgi visu. Nevar spēlēt vēl sliktāk - mest sliktāk, par šo. Tomēr raugos uz priekšu un ceru nākamajā spēlē reabilitēties," piebilda latvietis.

Porziņģis trešās ceturtdaļas trešajā minūtē trāpīja vienu no diviem soda metieniem, tomēr nopelnīja arī vairākas piezīmes un pēc tam, kad trešās ceturtdaļas vidusdaļā izpildīja neprecīzu piespēli, tika nomainīts, laukumā vairs neatgriežoties.

"Nevarēju atrast savu ritmu, bet pēc pēdējās kļūdas, devos uz ģērbtuvēm, jo vajadzēja nedaudz nomierināties. Emocijas spēles laikā lēkāja uz augšu un leju. Tas man nebija labs brīdis, ņemot vērā, cik ļoti gribēju palīdzēt komandai. Savukārt, kad atgriezos uz soliņa centos cik vien spēju atbalstīt komandas biedrus," klāstīja Porziņģis, kurš pirms cīņas nav nojautis, ka tā viņam izvērtīsies tik neveiksmīgi.

"Jutos labi, iesildīšanās laikā nekas neliecināja, ka tā notiks. Diemžēl šī bija viena no tām reizēm, kad bumba nekrita, jo kādas sešas reizes tā vienkārši izgriezās no groza. Kobe [Braients] saka, ka aizmetīsi garām 100% metienu, tos neizdarot. Es šodien aizmetu garām visus 100%, sliktāk mest vairs nevar," atzina latvietis, kuram mači pret Celtics allaž bijuši ne pārāk izdevušies. Šosezon viņš divās spēlēs pret Bostonas klubu ir trāpījis tikai trīs no 24 metieniem.

Tikmēr Knicks galvenais treneris Džefs Hornačeks vienalga slavēja Porziņģi, jo viņš ar savu klātbūtni vien devis pārliecību pārējiem spēlētājiem.

"Viņa atgriešanās laukumā pārējiem komandas spēlētājiem deva pacēlumu, pat neskatoties uz to, ka viņš netrāpīja nevienu metienu. Porziņģis rādīja papildu spiedienu pretiniekiem," uzsvēra treneris.

Ar 17 uzvarām 31 spēlē Knicks vienība saglabā astoto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, kamēr Celtics ar 26 panākumiem 35 mačos joprojām ir konferences vadībā.

Nākamajā spēlē Knicks jau piektdien viesosies pie Detroitas Pistons, bet pirmdien, 25.decembrī sekos Ziemassvētku mačs jau plkst.19 pēc Latvijas laika ar Filadefijas 76ers.

Top komentāri

nu
n
ja nevar mest tad vajag iemest un labi uzkost , pieņemsies svarā melnādainie nevarēs nostumt no groza .
var
v
1 sodiņš tomēr iekrita ;)
hyt
h
Celtic savā labākajā sastāva pēc zaudējuma Miami zaudēja diezgan novājinātai Knicks. Kas ir trakāk, tas ka BOS spēja noturēt vieu sepeletaju bez liela punktu, bloku un piespelu skaita, vai tas ka līdzīgi kā Dāvis pagajušajā sezonā salauza BOS, Knicks rezerves visos rādītājos apspēlēja pretinieku soliņu un sākuma piecinieku, protams līdzjutēji ir kā 6 spēlētajs NY laukuma. Ja šodien izdosies arī detrotu nolikt pie vietas, tad NY pakapsies no 5-8 vietas uz augsu
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi