Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Porziņģis šosezon neplāno atgriezties laukumā

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis šosezon neplāno atgriezties laukumā, pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas Mavericks preses konferencē paziņoja basketbolists.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka 23 gadus vecais Porziņģis ievērojamā maiņas darījumā ceturtdien no Ņujorkas Knicks nokļuva Dalasas Mavericks komandā. Vēl uz šo vienību devušies Tims Hārdevejs juniors, Kortnijs Lī un Trejs Burks, kamēr uz Knicks aizmainīti Deandrē Džordans, Deniss Smits juniors, Veslijs Metjūss un divas izvēles tiesības drafta pirmajā kārtā.

Tiesa, Porziņģis vēl joprojām ārstē nopietnu ceļgala traumu un tuvākajā laikā viņa atgriešanās laukumā nav gaidāma.

"Tāds ir plāns [šosezon nespēlēt]. Bet jūtos lieliski un nevaru sagaidīt, kad varēšu atgriezties laukumā," teica Porziņģis, apstiprinot iepriekš kluba īpašnieka Marka Kubana teikto, ka šosezon viņš, visticamāk, nespēlēs.

Porziņģis ir pārcēlies uz Mavericks komandu, kas vēl 2011.gadā kļuva par NBA čempioni. Tā ar 24 uzvarām 52 spēlēs šobrīd ieņem 13.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā un saglabā nelielas izredzes sasniegt izslēgšanas turnīru.

Knicks klubs Porziņģi izvēlējās 2015.gada draftā ar kopējo ceturto numuru. Līdz šim viņš savas NBA karjeras laikā 186 spēlēs vidēji iemetis 17,8 punktus un izcīnījis 7,1 atlēkušo bumbu. Savukārt iepriekšējā sezonā viņš 48 spēlēs caurmērā guva 22,7 punktus, izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas un bloķēja 4,8 metienus.

Top komentāri

Varbūt pēc 10 gadiem sāks spēlēt?
V
Nu ko var rakstīt par regulari traumētu nespēlētaju, kurš jau vairak neka gadu vispār nespēlē? "" dienai ko darīt nav?
Rodorodo
R
Šito jau dzirds gad "jūtos lieliski un nevaru sagaidīt, kad varēšu atgriezties laukumā". Varbūt ir vērts biežāk rakstīt par Bertānu un Kurucu, kas šobrid spēlē un nes Latvijas vārdu? Kad Porziņķis izveseļosies un atsāks spēlēt, tad arī rakstīsim par viņu. Ir biķin vērts atpūsteis no visas Porziņķa ģimenes.
"Dienas" nelāgās tradīcijas
&
Par tukšiem muldoņām diemžēl pie mums raksta daudz vairāk nekā par darba darīītājiem. Porainais piedzimis par vēlu. 70. gadu Eiropas basketā šis varēja izvērsties, bet 21. gs. NBA basketbolā šim nāk viena trauma pēc otras. Dončičs ir liela zvaigzne, bet porainais - nespēlētājs, atpūtnieks.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi