Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Porziņģis: Spēlējot pret Džeimsu, vajadzēja vairāk izmantot savu garo augumu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks latviešu spēlētājam Kristapam Porziņģim, spēlējot pret līgas ilggadējo zvaigzni Lebronu Džeimsu, vajadzēja vairāk izmantot savu augumu, pēc zaudējuma regulārā čempionāta mačā secina liepājnieks.

Jau ziņojām, ka Porziņģis pirmdien ar pieticīgu metienu precizitāti guva 20 punktus, kamēr Knicks savā laukumā ar 101:104 (22:25, 29:13, 25:23, 25:43) piekāpās līgas vicečempionei Klīvlendas Cavaliers.

Daļu no mača Porziņģim bija jāspēlē arī pret Džeimsu, kurš sameta 23 punktus, veica 12 rezultatīvas piespēles un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas.

"Viņš ir ļoti spēcīgs, spēlējot "postā". Vajadzēja labāk izmantot savu garo augumu. Bija ļoti fiziska cīņa. Lebrons ir tāds, kāds viņš ir. Man vajadzēja būt gudrākam un spēlēt labāk," NYPost.com citē latvieša teikto.

Vēl trešajā ceturtdaļā Knicks atradās vadībā ar 23 punktu pārsvaru, tomēr noslēdzošajā ceturksnī Cavaliers parādīja spožu sniegumu, turklāt realizēja vairākus tālmetienus, kas izskaņā ļāva gūt dramatisku uzvaru. Nepilnu pusotru minūti pirms pamatlaika beigām Džeimss pār Porziņģa rokām iemeta tālmetienu un panāca 100:97.

"Devu viņam vairāk vietas, nekā vajadzēja. Viņš var iemest šādus metienus. Visus jau nenosegsi," secināja latviešu basketbolists.

Porziņģim šajā mačā bija jauns elkoņa aizsargs. Kā vēstīts, pagājušajā nedēļā viņš sasita labās rokas elkoni, kas bija viens no iemesliem, kā dēļ nācās izlaist pirmo spēli šosezon.

"Jaunais aizsargs nepalīdzēja. Ja es nokrītu uz elkoņa, trieciens ir tik stiprs, ka aizsargs neko nelīdz," teica Porziņģis.

Porziņģis šosezon vidēji mačā guvis 29,5 punktus, būdams līgas trešais rezultatīvākais basketbolists.

Ar septiņām uzvarām 13 spēlēs Knicks komanda Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas sestajā vietā, kamēr vicečempione Cavaliers ar septiņiem panākumiem 14 cīņās ir devītā.

Trešdien Knicks aizvadīs vēl vienu spēli savā laukumā, kad spēkosies ar Jūtas Jazz basketbolistiem, bet vēl šonedēļ Ņujorkas vienība piektdien viesosies pie Toronto Raptors.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi