Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Porziņģis un Ņujorka tēmēs uz uzvarām divās agrajās spēlēs pēc kārtas

14. un 15. janvāra vakaros Kristaps Porziņģis un Ņujorkas Knicks aizvadīs divas spēles, kas abas sāksies Latvijas līdzjutējiem daudz parocīgākā laikā nekā ierasti nakts vidū. Vakarā plkst. 22 svētdien Porziņģis sacentīsies ar Pelicans zvaigznēm, bet pirmdien tajā pašā laikā gaidāma spēle pret Bruklinas Nets, un Betsafe bukmeikeri divas uzvaras uzskata par reāli gūstamu panākumu.

Kristapam Porziņģim un Knicks decembrī un janvāra sākumā nav bijis pārāk daudz veiksmīgu brīžu pārpildīts, taču par spīti visam, Porziņģis saglabā vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju vidū, bet Knicks turpina atrasties vien pāris uzvaru attālumā no izslēgšanas spēlēm. Ņujorkas komandu tuvākā mēneša laikā sagaida smags spēļu kalendārs, kurā būs jāmēģina noturēt vismaz līdzšinējo līmeni.

Porziņģi svētdien un pirmdien sagaida divas spēles divās dienās, kas parasti nozīmē krietni pieticīgāku sniegumu otrajā spēlē. Tas ir kā nerakstīts NBA likums, jo skaidrs, ka fiziski grūti atgūt spēkus nieka 20 stundu intervālā. Šoreiz otrās dienas spēle būs izbraukumā, taču pavisam netālā – pie otras Ņujorkas pilsētas komandas Bruklinas Nets. Izbraukumā Knicks šosezon spēlējusi neveiksmīgi, taču vienu no savām uzvarām izcīnījusi tieši Bruklinā.

Šosezon izdevies pieveikt arī Ņūorleānas Pelicans – decembra izskaņā Porziņģis guva 30 punktus un palīdzēja savai komandai saspringtā galotnē izraut uzvaru. Ņūorleānas komanda šobrīd ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, un tās sastāvā ir NBA zvaigznes Entonijs Deiviss un Demarkuss Kazinss, taču viņu duets pagaidām nav attaisnojis savas cerības. Deiviss un Kazinss izceļas ar iespaidīgu individuālo statistiku, bet no komandas tiek gaidīts daudz vairāk. Savukārt Bruklina, lai arī joprojām ieņem vietu starp Austrumu konferences pastarītēm, spēlē daudz labāk nekā iepriekšējās sezonās.

Sporta totalizators Betsafe uzskata, ka Knicks ir tīri labas iespējas šajās divās agrajās spēlēs pacīnīties par uzvarām abos mačos. Koeficients uz šādu iznākumu noteikts 4,00, kas vairākkārt bijis līdzīga lieluma jau uz vienu Knicks uzvaru. Savukārt iespēja, ka Ņujorka uzvarēs abās spēlēs, bet Porziņģis tajās kopā gūs vismaz 50 punktus, novērtēta ar koeficientu 10,00. Vidēji spēlē Porziņģis šosezon guvis 24 punktus.

Betsafe bukmeikeri piedāvā arī koeficientu 5,50 uz iespēju, ka Porziņģis vienā no šajām spēlēm savāks tā saukto „double-double” (vismaz desmit punkti un desmit atlēkušās bumbas, vai, retākos gadījumos, arī rezultatīvas piespēles vai bloki). Porziņģa debijas sezonā, kad viņš savāca 21 double-double 72 spēlēs, šāds koeficients būtu pārspīlēti liels, taču šosezon Porziņģis ar atlēkušo bumbu savākšanu izcēlies reti – 35 spēlēs viņam tikai četri double-double, turklāt vidēji spēlē savāktās 6.7 atlēkušās bumbas ir viņa karjeras sliktākais rādītājs.

Top komentāri

Tēmēt
T
jau var, bet ar to trāpīšanu, kā zinām, ir lielas problēmas:))))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavības pārbaude uz Šveices fona

Gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 10. līdz 26. maijam norisināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlase piektdien un sestdien izbraukumā spēlēs ar Šveici.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi