Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Porziņģis zaudējumā Wizards komandai vaino nogurumu

Ņujorkas Knicks komandas zaudējumā trešdienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā pret Vašingtonas Wizards vainojams nogurums, uzskata latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis.

Jau ziņojām, ka Knicks trešdien izbraukumā ar 103:121 (32:33, 31:31, 14:26, 26:31) zaudēja Wizards vienībai. Porziņģis šajā mačā iemeta 16 punktus, bet 14 no tiem bija pirmajā puslaikā, kamēr otrajā puslaikā latvietis bija nemanāms.

Knicks vienība trešdien aizvadīja otro spēli divu dienu laikā, jo otrdien tā ar 91:100 savā laukumā zaudēja Dāvja Bertāna pārstāvētajai Sanantonio Spurs.

"Esmu noguris, jūtos tik ļoti noguris. Tagad ir viena diena, lai atpūtinātu kājas un laukumā atgrieztos labāks, turklāt ar lielāku enerģiju," pēc zaudējuma Wizards komandai teica Porziņģis, uz kura pleciem gulstas Knicks vienības līdera nasta. "Aizvadījām otro spēli divu dienu laikā. Nevēlos meklēt attaisnojumus, bet vienmēr ir grūti spēlēt divas dienas pēc kārtas. Domāju, tas mūs ietekmēja."

"Mums vienkārši pietrūka enerģijas. Wizards basketbolistiem pirms tam no spēlēm bija trīs brīvas dienas. Viņi laukumā devās svaigi, kamēr mums otrajā puslaikā svaiguma nebija," laikraksts The New York Daily News citē Porziņģa teikto.

Knicks komanda trešdien piedzīvoja jau sesto zaudējumu pēdējo septiņu maču laikā.

"Pēdējā laikā mums neklājas pārāk viegli, mentāli šobrīd neesam tajā labākajā situācijā. Tagad ir nedaudz jāatpūšas, jādodas uz Maiami, kur ir labi laikapstākļi, un jāuzvar vietējā Heat," uzsvēra Porziņģis.

Porziņģis šosezon 31 spēlē vidēji iemetis 24,1 punktu un izcīnījis 6,7 atlēkušās bumbas.

Knicks ar 18 uzvarām 38 spēlēs atkāpusies uz desmito vietu Austrumu konferencē, bet astotajā vietā esošajai Indiānas Pacers ir tikai par vienu uzvaru vairāk.

Janvāris Knicks komandai būs smagākais un svarīgākais mēnesis sezonā. Turpinājumā tai šomēnes 10 no 13 spēlēm jāaizvada izbraukumā, nākamajā mačā piektdien viesojoties pie Maiami Heat. Šosezon Knicks viesos spējusi uzvarēt vien trīs reizes no 15 mačiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi