Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Prognozē Kuruca lomas samazināšanos Nets komandā

Tuvākajā laikā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Bruklinas Nets grasās atgriezties traumu sadziedējušais Rondijs Holiss-Džefersons, kā rezultātā tiek prognozēts, ka spēles laiks samazināsies šajā vienībā esošajam Latvijas basketbolistam Rodionam Kurucam.

Pašlaik 20 gadus vecais Kurucs negaidīti veiksmīgi debitējis NBA, jo viņš pirmajās trijās spēlēs vidēji iemetis 8,7 punktus un izcīnījis 4,0 atlēkušās bumbas. Caurmērā laukumā Latvijas basketbolists pavadījis 14 minūtes, tomēr tas lielā mērā saistīts ar vairāku Nets spēlētāju traumām.

Jau trešdien Nets sastāvā pēc potītes savainojuma sadziedēšanas grasās atgriezties Holiss-Džefersons, un laikraksts The New York Post prognozē, ka pārsteidzošajam Kurucam spēles laiks ievērojami saruks.

Nets vienībā gan valda liela apmierinātība ar Kuruca iespēto.

"Rodiona sniegums bijis ļoti iespaidīgs," pauda šīs komandas basketbolists Spensers Dinvidijs. "Viņš mums sniedz daudz enerģijas, vienmēr ļoti cenšas. Ikviens komandā par viņa sniegumu ir patīkami pārsteigts."

Dinvidijs gan piebilda, ka Nets vienība Kuruca sniegumu novērtējusi jau treniņnometnes laikā, bet tikai tagad to redz arī plašāka sabiedrība.

"Kurucs spēlē ļoti pašaizliedzīgi. Tam ir gan labās, gan sliktās puses. Viņš cenšas no sirds, un mēs mīlam šo enerģiju. Man patīk, ka viņš izpilda metienu uzreiz pēc piespēles. Sestdien Rodions veica vairākus metienus pret ciešu aizsardzību, bet viņš ir jauns puisis, vēl tikai mācās. Viņam ir bijušas pāris nevajadzīgas kļūdas, taču tā ir jaunība," izteicās Nets galvenais treneris Kevins Etkinsons.

Sestdien Kurucs pret Indiānas Pacers iemeta 12 punktus, bet sastiepa potīti. Basketbolists un arī treneris gan norādīja, ka savainojums nav nopietns.

Nets nākamo maču aizvadīs trešdien, kad viesosies pie neveiksmīgi sezonu sākušās Klīvlendas Cavaliers.

Bruklinas komanda jauno sezonu sākusi ar vienu uzvaru trīs mačos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi