Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Puertoriko pirms spēles ar Latviju negaidīti izlemj neaizvadīt treniņu

Puertoriko basketbola izlase pirms piektdien gaidāmās olimpiskā kvalifikācijas turnīra pusfināla cīņas pret Latviju turpināja spēlēt paslēpes un atcēla pirmsspēles rīta treniņu, novēroja aģentūra LETA.

Abas komandas Serbijas galvaspilsētā Belgradā notiekošā turnīra gaitā sacentīsies plkst.19 pēc Latvijas laika. Uzvarētāja finālā par vienīgo ceļazīmi uz Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm spēkosies pret mājinieci Serbiju vai Čehiju.

Puertoriko komanda ar noslēpumainību izcēlās jau ceturtdien, kad tā vakarā pēc trešdien pavadītās brīvdienas aizvadīja pirmo treniņu, kas bija pusotru stundu ilgs. Lai gan Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) noteikumi paredz, ka žurnālisti šādos gadījumos 15 minūtes pirms treniņa beigām drīkst ienākt zālē, fotografēt un filmēt, Puertoriko pārstāvji to klaji ignorēja un dzina sanākušos medijus ārā no zāles. Tikpat kā visi no viņiem bija no Latvijas plašsaziņas līdzekļiem, bet uzfilmēt vai nofotografēt žurnālisti īsti tā arī neko nepaguva, vienīgi nodarbības pašu pēdējo minūšu Puertoriko basketbolistu metienus no centra.

Savukārt piektdien uzreiz pēc Latvijas pirmsspēles treniņa, plkst.12.10, nodarbība bija paredzēta arī Puertoriko komandai, taču tā tika atcelta. Līdz ar to Latvijas pretinieki nolēmuši pirms šī dueļa neiesildīties un "nepiešaut" grozus stundu ilgā treniņā.

Latvija gan šādu iespēju izmantoja un pirmsspēles treniņu aizvadīja.

Šobrīd dalību Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs nodrošinājušas ASV, Venecuēla, Ķīna, Austrālija, Argentīna, Spānija, Brazīlija, Lietuva un Nigērija. No 12 dalībniecēm trīs vēl nav zināmas, jo ceļazīmes tiks sadalītas trīs kvalifikācijas turnīros. Bez atlases sacensībām Belgradā turnīri paralēli notiks arī Itālijas pilsētā Turīnā un Filipīnu galvaspilsētā Manilā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi