Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Rembiss: Porziņģa savainotajai kājai rentgenā neko neatklāja

Latviešu talants Kristaps Porziņģis savainojuma dēļ sestdien izlaida otro spēli savā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) karjerā, taču traumētajai kājai rentgenā neatklāja nopietnus bojājumus, atklāja Ņujorkas Knicks komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Kurts Rembiss.

Kā zināms, Knicks savā laukumā ar 102:89 (22:21, 35:21, 22:28, 23:19) apspēlēja Detroitas Pistons, tiekot vien pie ceturtās uzvaras pēdējos 20 mačos. Porziņģis nevarēja šajā mačā spēlēt kreisās kājas savainojuma dēļ. Komanda vēstīja, ka viņš laukumā varētu atgriezties "kuru katru dienu".

"Nevaru neko daudz pastāstīt par traumas nopietnību. Viņam savainojums ir kājas apakšējā daļā. Ārsti pateica, ka viņš šodien nevarēs spēlēt. Rentgena pārbaudē neko neatklāja. Mediķi domā, ka kāja sadzīs divu dienu laikā," pēc spēles sacīja Rembiss.

Porziņģis savā NBA karjerā otro reizi izlaida spēli. Latvijas basketbolists nespēlēja 28.janvāra mačā, kad Knicks viesos ar 93:103 zaudēja lietuvieša Jona Valančūna pārstāvētajai Toronto Raptors vienībai.

Sestdienas mačā pret Pistons rezultatīvākais Knicks rindās ar 24 punktiem, desmit atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Karmelo Entonijs, kuram ar attiecīgi 21 un 20 punktiem piebalsoja Robins Lopess un Ārons Aflalo.

Porziņģis savā NBA debijas sezonā 62 mačos vidēji spēlē guvis 14,0 punktus, izcīnījis 7,3 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,9 pretinieku metienus.

Knicks ar 26 uzvarām 64 cīņās atrodas Austrumu konferences 13.pozīcijā, bet Pistons ar 31 panākumu 62 mačos ir astotajā vietā konferencē, kur līderi ir Klīvlendas Cavaliers ar 44 uzvarām.

Otrdien Knicks uzsāks sešu izbraukuma spēļu sēriju, kas ilgs gandrīz divas nedēļas. Pirmajā no šīm cīņām Knicks gaidīs augstkalnes pārbaudījums - būs jādodas uz vairāk nekā 1500 metrus virs jūras līmeņa esošo Denveras pilsētu un jāspēlē ar vietējo komandu Nuggets, kurā savu karjeru iesāka Entonijs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi