Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Šmitam seši punkti Barcelona uzvarā; Žagaram septiņi zaudējumā Real

Latviešu basketbolists Rolands Šmits svētdien guva sešus punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) sezonas trešajā spēlē, pieliekot roku Barcelona komandas uzvarā.

Barselonieši savā laukumā ar rezultātu 82:64 (18:17, 21:16, 26:17, 17:14) pārspēja Bilbao "Retabet" komandu.

Šmits laukumā pavadīja 13 minūtes un 41 sekundi, grozā raidot divus no trim divpunktu metieniem un abus soda metienus, bet netrāpot divus tālmetienus.

Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, bloķēja vienu metienu, izprovocēja divas piezīmes un iekrāja desmit efektivitātes koeficienta punktus.

Uzvarētājiem ar 13 punktiem rezultatīvākais bija Adams Hanga.

Tikmēr Artūrs Žagars guva septiņus punktus, kamēr viņa pārstāvētā Badalonas "Joventut" mājās ar 64:87 (9:20, 14:22, 12:21, 29:24) atzina Madrides "Real" pārākumu.

Žagars spēlēja 14 minūtes un 11 sekundes, realizējot vienu no četriem tālmetieniem un visus četrus soda metienus, bet netrāpot divus divpunktu metienus.

Viņš arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, divas reizes rezultatīvi piespēlēja, piecas reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs piezīmes un tika pie trim efektivitātes koeficienta punktiem.

Sestdien uzvaru svinēja arī Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia", kas viesos ar 86:84 (16:19, 22:28, 19:11, 29:26) pārspēja Madrides "Estudiantes". Kurucs laukumā pavadītajās deviņās minūtēs un 16 sekundēs izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

Turpretī zaudējumu cieta Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM komanda, kas savā laukumā ar 82:84 (23:12, 19:14, 16:15, 24:43) piekāpās Tenerifes "Iberostar". Mālmanis nospēlētājās trīs minūtēs un 20 sekundēs statistikas ailēs neatzīmējās.

Barselonas un Vitorijas komandas sezonu sākušas ar trīs uzvarām trīs spēlēs, Badalonas vienībai ir divas uzvaras, bet Mursijas klubam - viens panākums.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi