Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Štālbergs slavē U-20 izlases raksturu un komandas kapteini Vecvagaru

Latvijas U20 izlases galvenais treneris Artūrs Štālbergs, komentējot Latvijas U-20 vīriešu basketbola izlases uzvaru Eiropas čempionāta ceturtdaļfināla spēlē pret Melnkalni (78:73), šo spēli nodēvējis par svarīgāko gan savā trenera, gan spēlētāju karjerā, vēsta portāls basket.lv.

„Šodien bija pagaidām vissvarīgākā spēle gan spēlētāju, gan arī manā karjerā un pirmajās minūtēs tas bija jūtams laukumā. Katrs kādā epizodē varbūt kļūdījās, kaut ko neizdarīja īsti pareizi. Kad sajutām, ka pretinieki ir ņemami, stress pazuda. Viss bija kārtībā. Parādījās fantastisks komandas raksturs un cīņasspars

No pretinieku puses nekādu pārsteigumu nebija. Tāpat sedza zonu, kā iepriekšējos mačos, uzbrukuma sadarbības bija tādas pašas. Sākumā mazliet nenokoncentrējāmies. Uzstādījums bija neļaut pretiniekiem savākt bumbas pie mūsu groza un neļaut viņiem brīvi mest. Pirmajā ceturtdaļā melnkalniešiem ļāvām tieši to, ko nedrīkstējām ļaut. Teicu: ja savāksim bumbas, sāksim kontrolēt spēli. Tā arī notika, un, sākot ar 11.minūti, viss bija kārtībā.

Visi spēlētāji deva savu ieguldījumu uzvarā, bet par vienu pateikšu īpaši. Man bija maz cerību, ka Kaspars Vecvagars šajā čempionātā vēl spēlēs. Taču viņš pats no rīta pateica, ka ir gatavs, izgāja laukumā, paņēma komandu uz saviem pleciem un parādīja, kurš ir īsts kapteinis. 25 gūtie punkti, turklāt liela daļa vissvarīgākajos brīžos runā paši par sevi.

Šādas spēles veido komandas raksturu, nedomājam nevienam neko atdot. Turpināsim spēlē kā protam, un esmu pārliecināts, ka esam uz pareizā ceļa."

Treneris arī norādījis, ka pusfinālā "neatteiktos vēlreiz uzspēlēt ar spāņiem". "Bet vienalga – kurš nāks pretī, tam neko nedosim!" izteicies A. Štālbergs.

Jāpiebilst, ka pusfinālā Latvijas komanda tiksies tieši ar Spānijas izlasi, kura ar 82:60 (20:16, 20:21, 22:8, 20:15) pārspēja Grieķiju. Otrā pusfinālā sacentīsies Krievijas un Itālijas valstvienības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noslēdzies tradicionālais Stipro Skrējiens

Veiksmīgi noslēdzoties Latvijā lielākajam tautas izturības un piedzīvojumu pasākumam Optibet Stipro Skrējiens, kas pēc ilgāka pārtraukuma atkal notika Ķegumā, atpūtas un sporta kompleksā Zelt...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi