Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šteinbergai 21 punkts uzvarā FIBA Eirolīgas spēlē

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga, gūstot 21 punktu, trešdien palīdzēja Stambulas Galatasaray mājās izcīnīt otro uzvaru Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgā.

Šteinbergas pārstāvētā Stambulas vienība ar rezultātu 83:64 (21:8, 25:11, 17:25, 20:20) pārspēja Montdemarsānas "Landes".

Latvijas basketboliste laukumā bija 25 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā, gūstot 21 punktu, bija komandas rezultatīvākā spēlētāja. Viņa arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas pretinieku piespēles, pieļāva vienu kļūdu, sakrāja trīs personīgās piezīmes un beidza spēli ar +/- rādītāju +19, bet efektivitātes koeficientu 25.

"Landes" komandā ar 18 gūtajiem punktiem izcēlās Marianna Tolo.

Citā spēlē Kitijas Laksas pārstāvētā Skio "Famila" izbraukuma spēlē Gdiņā ar rezultātu 67:71 (22:22, 19:11, 16:24, 10:14) piekāpās Gundara Vētras trenētajai Gdiņas "Arka".

Laksa laukumā pavadīja 25 minūtes un 31 sekundi, kuru laikā realizēja vienu no četriem divu punktu metieniem un vienu no trijiem tālmetieniem. Viņa arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli, vienu reizi kļūdījās, sakrāja četras personīgās piezīmes, kā arī beidza spēli ar +/- rādītāju -2 un neitrālu efektivitātes koeficientu.

"Famila" rindās ar 14 gūtajiem punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām izcēlās Sandrīne Gruda, bet Džordžija Sotana pievienoja 13 punktus un sešas rezultatīvas piespēles.

Eirolīgas B grupas kopvērtējumā Šteinbergas pārstāvētā "Galatasaray" ar izcīnītām divām uzvarām četrās spēlēs dala trešo vietu ar vēl divām komandām, bet Laksas pārstāvētā "Famila" četrās spēlēs ir izcīnījusi vienu uzvaru un ieņem dalītu septīto vietu.

Eirolīgā 16 komandas sadalītas divās apakšgrupās pa astoņām vienībām katrā. Katras grupas četras labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm, bet piekto un sesto vietu īpašnieces sezonu turpinās Eiropas kausā.

Par čempionēm pagājušajā sezonā kļuva Jekaterinburgas UGMK, finālā uzvarot Salamankas "Perfumerias Avenida".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi